Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düştüğünü gördüklerimiz bir bir kalkıp yeniden yeniliyorlar.

Yani Oda kafasında bir rol bicmis herkese. Şu şunu indirecek bu bunu indirecek ama bu kadar karakterle bunları nasıl ayarlarım bilemedi herhalde. Kim kime dum duma.
 
Sonra ben seride güç dengesi kalmadı dediğimde laf yiyorum güç dengesini bırak mantık kalmadı seride yani Nami gibi güçsüz bir insanın sadece Zeus geldi diye (yav hadi bir şekilde kurtuldu) tek hamlede arasında dağlar kadar fark olan birini devirmesi hangi mantığa sığacak
Ne desek boş. Saçmalık ötesi bir seri oldu gerçekten.

Ha bir de bu bölümleri çizip soran olursa 5 sene içerisinde bitiriyorum dersin Oda.
 
Hmm geçiş bölümü sanırım. İyi en azından Yamato'nun tayfaya geleceği belli oldu sanırım. Fena bölüme benzemiyor.
 
Bilemiyorum. Yani Ulti zaten hayvan gibi saldırı yemişti, ne diye geri ayağa kaldırıyor ki? Madem böyle bir şey yapacak, Ulti vs. Koca Ana hiç yaşanmasın, direkt Ulti vs. Nami olsun. Hem sayfadan tasarruf eder, hem de başka şeyler anlatır.
Wano'da baya tökezledi ya Oda. Yani baya belli oluyor. Bir türlü istediği kurgu ve ortamı oluşturamadı, yansıtamadı. Birbiriyle kısa süreli çarpışıyor millet, sonra mağlup olan tekrar kalkıyor başka yerde çarpışıyor baya kısır bir döngü oldu bu artık.

Bence Linlin'i wanoya hiç getirmeyecekti.
 
Oda, aklındaki güç dengesine uydurmak için mi yapıyor bunu, eğer o yüzden yapıyorsa bu düş kalkları, güç dengesine çok daha fazla zarar veriyor seriye.
 
Güç dengesi felan kalmadı ya. Yonkou saldırısı yiyip kalkıyor herkes. Öyle güçsüz saldırılar da değil bunlar. Bildiğin asılıp vurdu BM.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık