Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gear3-4ü anlarım ama gear2 haki harcamıyor ki yinede açtırmıyor. beş bölüm sonra çıkarır gear4 hatta 5 bile açtırır.
Yavaş yavaş gear 2 kayboluyor seriden zaten. Başta uğraşıp dizleriyle falan basıp ismini söylüyordu sonra eliyle tek harekette bir şey söylemeden yapmaya başladı artık kullanmıyor bile güçlendikçe zaten gear 2 kadar hızlanıyor gear 4 kadar güçleniyor. Belki kullanıyordur ama adı bile geçmiyordur.
 
Yav bazı fanlar hakkaten haddini bilmiyor bu formu savaş alanına döndürecek mesnetsiz laflar ediyorlar. Sanji söyledi Zoronun iyileşince 10 adam gücünde olacağını ve Luffyde suitsiz Sanji 1000 adam gücünde dedi bundan büyük kanıt yok Sanji>>>Zoro X 100.
Bende onu diyorum ama anlamiyorlar birakinda yillardir sanji adam akilli bi vs aticak onu da salin zaten amca oglu oda zoro'ya 2-3 power çerez gibi verdi. Bu kadar kiyak yeter ama iste bencillik böyle birsey.

Gerçi sorun degil güçleri zaten esit sanji zoro ama problem surda zorocular için.
Arc sonu gelir. Sanji queen ezdi. Queen zaten 1.2 milyar sanji'nin ödül 1.4. zoro? Ne yapti bilen yok ödül ayni :hhh:

Queen ezen sanji= kaido çizen zoro diyip isin içinden siyrilacaktir oda.

Saldiri tanklama olayina gelirsek yonkoularin, suit ile sanji o saldiriyi daha az hasarla atlatabilirdi savunma olayi sanji'de suit ile daha güçlü zoro'dan, king parçalayacam dedi çizemedi, saldiri içinse yeni saldiri tekniklere basladi zaten ama zoro fanlar yediremez. Yav merak etmeyin birsey olmaz zaten kk olamayacak oda'nin amca oglu zoro. E oda da esit demis zorlamaya gerek yok. Bi salin su sanji'yi.
 
Yazarlıkla ilgili büyük sıkıntı daha var hani gömüyor diyecekler ama.Sanji demiş ki rahat ol bir mucize daha patlatırız.Bu ne arkadaş tayfa buna güveniyor diye geyik yapıyorduk adam ciddi söyletiyor.Bari malumun ilanını yapma Oda.
Seneler önce Law Doflamingo'ya "Sen hasırların buraya gelene kadar ne kadar mucize gerçekleştirdiklerini biliyor musun?: deyince problem yok mu sence?


Şimdiye kadar birlikte onlarca olau yaşadılar. Hepsinde de kendi seviyelerinin üstünde ürkütücü düşmanlarla karşılaştılar. Luffy bir şekilde yendi hep. Buraya dem vurup kaptanına güvenmeleri anormal mi sence?



Bazı şeyler fazla abartılıyor. 10/10. Luffy bu serinin tanrısıdır. Çekemeyenler anten taksın. Ya biat edin ya ölün :a:
 
Kullanmasın da zaten gear 2 yi ömründen götürüyor o hareket. 10 yıl impel down da gitti zaten one piece i bulacak daha bu çocuk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık