Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu'yu Marco da durduruyor, arkadan vurmadan kredi çıkmıyorsa en çok Akainu kaybeder yaptıklarının %90'ı ya arkadan ya kriz anında xD
Kendini siper etmek ile benim bahsettiğim olay farklı. Durdurmak derken harbiden bir süre etkisiz hale getirmek, elini kolunu bağlamak olarak söylüyorum. Marco'nun meyvesiyle kendini siper etmesi bana bir şey ifade etmez.
 
Dünyanın (mevcut) en güçlü varlığı diğer güçlülerle kıyaslanırken her özelliği aynı olmayabilir. Birinin saldırı gücü daha fazladır diğerinin dayanıklılığı. Kaido belki daha dayanıklı hasarlı darbelere. Belki Big Mom daha dayanıklı ama onun saldırı gücü az. Biz bunları white beard ile kıyaslıyoruz ama o da sadece amirallerle savaştı (koramiral ve altı çerez bu klasmanda). Tek atamadı ve sonuçta o da indiremedi rakiplerini ki sağlam vurdu. Tamam bir Akainu ve Kin’emon bir değil ama white beard ve Kaido saldırı gücü de bir değildir. Bence (hatta çoğu kişiye göre) Roger dışında WB gibi komple bir yonko yoktur ve biz ona kıyasla seviye belirliyoruz. Yonko da herkese tek atacak diye bir şey yok. Luffy gibi güçlü ama acemi ve pervasızlara vuruyorlardır tabi tekte.

Atıyorum yonkolar tek atamayacağı 50 düşmanla peş peşe kapışır ve hepsini indirir. Benim için yeni kıstas bu şimdilik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık