Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bana şu soruların cevabını ver

Kinemon nasıl bu kadar dayanıklı 20 yıl önceden buraya geldi ve dövüş atlatmadı Oden'e atılan darbenin belki daha öfkeli ve sert bir halini yedi ve bayılmadı üstüne hala hasar alıp savaşa devam edebiliyor?

En son dövüşü Doflamingo'ya patates olması ile bilinen Law, nasıl Kaido tanklıyor ve saldırıları bu kadar bu adama işliyor?

ımmmm Luffy'e şunu verdi ammmaa bunu verdii ammaa demeden söyle :D
Senin darbenin Oden'e atılandan daha öfkeli ve sert olma ihtimalini bilmene ihtimal yok. Ve Kin darbenin önüne blok koymuş, kılıçları kırılmış. Hem banane oğlum bundan benim derdim mi Kin'in tek yemesi anasını satayım. Luffy'nin feraset deyip dalmasıyla aynı şey işte. Bana ne anlatıyorsun sen?

Law ise sizin deyiminizle sadece yıldırım yedi, başka adam akıllı bir darbe bile almadı Luffy belki de 100 kere darbe aldı. Sen bana boş boş sorular yöneltiyorsun ben bu soruların muhattabı bile değilim.
 
Spoyu yeni okudum da kalbime iniyordu. Luffy'nin tek yediği saldırıya Kinemon dayanıyor güç dengesinin şaftı kaydı. Luffy'nin olay şaşırtmadı. Adamlar 2 defa Luffy'i kurtardı şaka maka.
 
Yalnız Luffy ittifaklık teklif ettiğinde elinin tersiyle geri çeviren ne oldu da şimdi şipşak kabul etti. İşin ciddiyetine vardı sanırım. :gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık