Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?


  • Kullanılan toplam oy
    131
Plot armor sıçarak başarıdan başarıya koşan Batman'in çakması olan karakterin amele sümüğü gibi bir boka yaramadan gte gelmesi seride en zevk aldığım anlardan biriydi. Flash kendini daha efektif kullanabilirdi yine de çok iyi mücadele etti ayrıca Immortal veya War Woman yerine Rengar olsaydı belki sonuç farklı olurdu. Kestiremiyorum gücünü, çapını tam olarak gerçi.

Battle Beast seviye olarak onların çok üstündedir. Kendisine rakip arıyor gezegenleri gezerek.
 

Şu videoyu izlerken harika bir yoruma denk geldim.

There's actually a pretty striking parallell/contrast at play with Omniman and Immortal. Omniman uses the fact that he has lived and will live for thousands of years as an excuse for being such a monster, but meanwhile Immortal has also lived for thousands of years and is shown to still possess sensible morals and the ability to care about people.

Kısaca diyor ki, Immortal ve Omni-Man binlerce yıl yaşayabiliyor. Omni-man bu özelliğini diğer canlılara hükmetmesi için geçerli bir neden olarak görüyor. Immortal ise böyle bir özelliğine rağmen mantıklı ve ahlaklı kalarak insanları önemsemeye devam ediyor.

Immortal'ın geçmişine bakınca görüyoruz bunu zaten. Şövalye oluyor, Abraham Lincoln oluyor, süper kahraman oluyor ama hiçbir zaman insanların tepesine binmiyor. Hayranlık duyulası bir karakter gerçekten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık