Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

One piecein bu kadar düşmesi şaşırttı. Wano kötü bir arc da değil kaldı ki kimetsu jujutsu falan one piecein eline su dökemez. Hikayeleri basit klasik. Hadi jujutsu devam ediyor diyelim ama kimetsu bitti ve bayağı kötüydü bence ya kurgusu, hikayesi, karakter gelişimi falan.
Yeni çıkan mangalar, anime versiyonları ile sosyal medyada vs daha ön plana çıkıyor her yerde memeleri sahneleri dönüyor ancak one piecein eskiden beri sattığı kişiler birden bu serilere yönelir mi acaba
 
One Piece'in satışları şu saatten sonra Jujutsu-Kimetsu gibi serileri geçemez bence. Bir anime aşırı popüler olduğunda manga satışları da bir anda devasa artıyor. One Piece'in bölüm sayısı olmuş 1014. Kimetsu'ya günde on birim insan ilk kez başlıyorsa Op'a günde bir yeni insan başlıyor.

Bu yüzden One Piece'i yeni başlayan popüler serilerle kıyaslamak yerine kendiyle kıyaslamak daha mantıklı olur gibi. Örneğin Wcı arcında ortalama ne kadar satılıyordu Wano' da ne kadar satılıyor şeklinde bakmak lazım. Wano Wcı'dan bile düşükse o zaman cidden kötüye gidiyordur.
 
Op un yükselmesi için Croco nun dönmesi şart @Sir Crocodile xd
Croc gelse OP 2 kat satar.
Bu @Dark King de o zaman. "Croc geldi diğer satışları düşürdü. Milletin ekmeğiyle oynuyor bu karakter" diye gömmeye başlar. Adam gelip Yonkou indirse bile gömer bu Dark. "İndirebiliyordu da niye indirmedi. Yonkoular millete bu kadar zulum etti. Bunların sorumlusu Crocodile'dır" diyeceğine %99.9 eminim. Yüzde 0.01 de Dark ölmüş olursa falan diyemez. Onun için de ölürken vasiyet yazar. "Böyle bir sey olursa benim yerime foruma girip bu Crocodile'a laf atın" diye... :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık