Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Momo'nun duyduğu seslerin deniz krallarına ait olduğunu düşünüyorum ama işin ilginç yanı Kaido , Joy Boy olayını nereden biliyor ve neden öyle bir şey söyleme ihtiyacı duydu ?
 
-Kaido spoilerı vermiş. Luffy'den yeni bir teknik veya form geliyor. Luffy her zaman gomu gomu diyor ama buna vurgu yapılmış olması önemli.

-Kaido Mesih'in gelmesi için savaş çıkarmaya çalışanlar gibi. (Böyle bir açıklama da gelebilir) Joy Boy gelsin de beni dövsün..

-Momo ya Luffy'nin sessiz yardım çağrısını duydu ya da Wano'da serinin sonu ile ilgili önemli bir kişiyi/varlığı göreceğiz.

-Chopper 20 dakikadır hem Quenn'i tutuyor hem de Yalak adam'ın saldırılarına sırt geriyor. Ama Chopper'ın asıl gücü tüm denizlerdeki en tehlikeli güç! Düşmanları bile safına çekiyor! : ))
Chopper'ı sevmeseniz bile tayfanın bu anlarından zevk almaya bakın. Ne güzel herkese yer ayırıyor işte. Gereksiz koşuşturmadan bin kat iyidir. Herkesin sırası gelecek Sanji'nin bile.

-Who's Who neden normale dönmüş ki. Neyse Jinbei dövüşe ara verebilir belki. Ya da Jinbei'nin tayfası da yetişebilir. Sanji uçar giderdi ama şuan Zoro ona yük oluyor : P

-Teslim olanlar el kaldırsın dendiğinde Law elini kaldırıp hareket çekse güzel olurdu : )) Zoro ve Sanji'nin tepkisi güzeldi.

-Kanjuro adam gibi dövüşse Kiku içinden geçermiş bunu daha önce görmüştük bir kez daha anladık. Seviyoruz seni Kiku. Ama umaırm ölürsün. Biraz ciddi sonuçları olsun Wano'nun.

-Kanjuro gibi bir adam bile ölürken gülüyor. Endişe ve hüzün içerisinde ölen yiğide selam olsun.


- Kinemon'un ölmüş olması gerekir. Bu Luffy'nin yediği saldırılar gibi değil. Bakalım 2. Pell faciası gelecek mi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık