Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monkey D. Luffy öldü mü
Mugiwara No Ichimi kaldı mı
Bayılmıştı Luffy ayıldı mı
Şimdi Kaido düşünsün :oleyo:
 
Momonosuke'nin başı ağrıyor ve sesler duyuyorsa, Luffy de o esna da de denize düşmüş ise Deniz Kralları kendi aralarında konuşuyor olabilir mi?

Luffy de bunlar sayesinde kurtulabilir mi?
 
Aga akıl var mantık var. Luffy daha Ace ve Sabo ile sopa dövüşü yaparken Kaido Grand Line'de haki kapıştırıyordu. Şahsen ben Luffy bir daha yenilse hayal kırıklığına uğrarım ama mantıksız da diyemem. Elbet kazanacak zaten. Bu arc bu kadar uzadıktan ve Lufy bu kadar yenildikten sonra Kaido düşecektir. Hep de bu şekilde ilerledi one piece. Luffy yenilir, mantıksız olmayan güçlenmeler alır ve kazanır. Tabii yıllardır güncel olanlar için sıkıntı bir durum ama belli zaten olacaklar. Fazla kasmaya gerek yok "Shanks gelecek, BM Kaido'yu alacak" diye.
 
Uzatıyor adam sıkılmadan. Luffy düşerken ilk akla gelen denizdi. Böyle iken neden zamanında denize düşerken göstermiyor anlayamıyorum. Bu bölüm denize düşüyor Luffy. Durduk yere bölüm yiyor. Sonraki bölüm 3 metre batar ve ara olur. 2 hafta bekleriz yeni bölümde ise 5 metre batar. Sonraki bölüm bir silüet görürüz. Yine ara olur. Sonraki bölüm başka savaşı gösterir.
 

Tachibana

Lufynin iradelerinden hangisi bitmiş acaba, bi gözleminin bitmemesiyle kalacak :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık