Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Trafalgar D. Water Law

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 261 79.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 67 20.4%

  • Kullanılan toplam oy
    328
Olay kan almasında değil olay şok etkisinin kaynağının nerede olduğu. Kaynak Bigmom'ın içinden geliyor o yüzden deriyi aşmış.



Burada da kan yok ama deriyi geçme var.
Big Mom'un içinden gelen kaynak falan yok, elektro şok vermiş işte. Dof'a da yaptı aynı saldırıyı, kendi üzerinden bile elektrik saçıyordu. Deriyi aşma, kan gibi ibareler yok. Senin kendi teorin.
 
Deriyi bence de geçiyor. Çünkü Kaido, injectionu aldıktan sonra " Gücün sinirimi bozuyor. " diye bir laf ediyor. Deriyi geçmiyorsa ne diye etsin bu lafı.
 
Law’ın saldırıları deriyi aşmaktan ziyade deriyi sallamayan saldırılarmış gibi geldi bana. Bi derinin “sert” olması o derinin elektrik geçirmeyeceğini göstermez.

işliyor ama hasarı az baya. Dof ve vergo bile pek hasar yemedi bundan. Dof yerde yatarken işini bitirmek için attı bu tekniği. Law kendi düştü dof direk ayağa kalktı.

İnjection shot da temas etsin ya da etmesin içerden vuran bişeymiş gibi geldi bana. Evet dof’a dıştan da vurdu. Ama bi yandan içerden de vurmuştu. Sadece içten veya sadece dıştan değil demek ki.
Boğaza vurduğu için de kan tükürtmesi normal. Örneğin ashurayı boğazına yese bu adam ölürdü belki de. Çok derin kesmediyse de kan kaybı fazla olurdu.

Dövüş başında “seni operasyonlarımla içerden biçeceğim” diyor. Bu adamın içerden vuran tek saldırısı gamma knife değil demek ki.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık