Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeus tam olarak küçük Jinbe. Ama daha yolu var. Üç beş sefer daha dönmesi gerek. Kendini feda etme kartını kullanan Zeus da Jinbe gibi ölmez.
Jinbei gibisi hiç olamaz ya. Adamın katılmadığı oluşum yok. Bir de pişkin o, korsanların onuru vardır falan diyor Drake'e.
 
Bu adam zaten bir çok kez yenilmiş ama ölemiyor olmasının reklamı yapıldı. Çok kolpa muhabbet çünkü boğazına h.hakili kesiş yese kuvvetli bir şekilde, geberip gidecek karakter yani. Nasıl zarar verileceği ve nasıl yenileceği hatta nasıl ölebileceği de belli bence. Kritik bir hasar alsa gerisi gelecek de işte Yamato bu etkiyi yapacak karakter mi bilemiyorum :/
Kimlere karşı yenilgi yaşamış acaba keşke bilseydik. Hükümetin eline düşmüştü bu adam. Buradan denizcilerin gücüne de vurgu yapılabilir aslında.
9 kınlar çıktı, yenilgi yaşadı. Novalar çıktı. Kid-Killer etkisiz eleman kaldı. Zoro en güçlü saldırısını yaparak yenilgi yaşadı. Law muallak. Luffy'nin verdiği hasarlar olsa da 3 kez yenilgi yaşadı. Ve Kaido hala sağlam görünüyor. Tabloya bakınca E.Oda'da kara kara düşünüyor olmalı nasıl yendireceğim diye. O bahsettiğin kesiş Luffy'den çıkmaz. Belki burada konuşulan gibi Moria gelip gölge basarsa Nightmare Luffy yapar. :D
 
Big Mom'un ruhuna sahip olan bir bulutu Nami'ye yamamak için aşırı zorlama bir acıtasyona resmen koca bölümü harcamış adam. Yazık vallahi.
O ruhu kaybetti galiba. Zeus baya zayıf bişey olarak gider nami’ye.

Big mom ölse belki bunlar da ölür. Hafıza kaybedince onlar da susmuştu. Zeus’un bu durumdan kurtulması lazım nami’ye gelmeden önce.
 
Zeus'un yaptığı da normal gibi lanse ediliyor. Önce Big Moma ihanet ettin, sonra Big Momdan korkuna Namiyi öldürmeye kalktın, sonra öldüğü anlasilinca kendimi feda ediyim Nami kurtulsun. Ay ay napsak ki :artiz:

Kendini düşünen bencil bir bulut sadece. Duygusalliga gerek yok, sadece gelirse Naminin bir silahı olacak
Zeus > Nami nettir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık