Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ikisi içinde gerekli cümle.Onigashima'da savaş yeni başladığında Zoro'nun gücünün sınırını görmemiştik ve bu yüzden doğru düzgün bir çıkarım yapamıyorduk.En fazla Who's Who ile dövüşür diyende vardı Zoro'nun tek rakibi Kaido diyenlerde vardı.Aynı şekilde Sanji içinde bu geçerli.Daha doğru düzgün ne yapacağını bilmediğimiz için ne olacağıni tahmin etmek zor.
Takılıyorum ben:)
 
sebep sunmuyorsun çünkü. Haliyle bu senin temennin gibi görünüyor
E iyi de birader Akainu gelmez mantıklı değil diyorsun, ama 1000 sayıdır ne şimdi ne geçmişte bir kere Mariejois'i terk etmemiş adamların kalkıp Luffy kovalayacağını iddia ediyorsun. Akainu'ya gelince koskocaman filo amirali, ama onlardan daha üstte ve güçlü gördüğün Goroseilere gelince onlar gelir bence. Yani gerçekten mantığını çözemedim.

Akainu çok üst düzey bir abi gelmez Elbaf'a.

Ama ondan daha üstte olan Gorosei gelir?????

Kusura bakma ama sırf muhalefet olmak için karşı çıkıyorsun gibi geliyor :D. Yahu bu tipler Roger'a, WB'ye müdahalede bulunmadılar. Luffy'e mi müdahalede bulunacaklar?


Mantıklı sebebe gelince, Luffy ve tayfası ne zamandır sıkıntı çıkaran tipler. CP9, Kizaru, Fujitora falan hep bir şekilde kaçtılar. Luffy son kez başarılı olduğunda Akainu'nun yeter lan bizzat kendim bitireceğim işlerini diyebilir.



Goroseiler İm'e bize isim ver akıllarını alalım dedi. Bunu nasıl yapacaklar diyorum oturarak mı ?

Tüm denizciler, Vega'nın ürettiği türlü türlü teknolojik cihazlar, Dof'un bahsettiği "ölümsüz olsam alırdım dünyayı ayağımın altına" dediği tarzda ganimetler ve belki daha açıklanmamış türlü türlü esrarengiz güçleri kontrol ediyor olduklarından olabilir mi?



Devrimciler konusunda dediğin gibi bir şey olursa Oda batırmış bir de üstüne sıvamış olur. Dragon gibi bir adam devrim için Bekleyelim bakalım Mevlam neylerse güzel eyler kafasıyla devrim yapmaya mı kalkacak ? Olacak iş mi ?
Valla öyle gözüküyor ikinci adamı Sabo.... Ama Teach devrimcilere saldırdığına göre bir çeşit silah gibi bir koza sahip olabilirler. Zira adam dünyanın kralı olmak isteyen Xebec'e özeniyor. Saldırmasının amacı da devrimcilerden bunu ele geçirmek olabilir.


Ama varsayalım devrimciler 2 yonkou gücünde. Konumuzla alakasını anlamadım ne değişecek? :confused:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık