Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Silinmiş Üye

Şakasına takılıyorum diyelim. :D

Fakat ciddi ciddi Croc Dof'dan güçlü gelecek bu benim gözümde kesin. Dof'un olayı artık bitti, adam hakkında öğrenilmemiş bir şey kalmadı.
Hikaye olarak bitti yani. Çıksa da kullanılabileceği bir nokta yok gibi. Croc'un merak uyandıran bir hikayesi olduğu kesin. WB olayı var en kolayından, sonra hükümete olan belirsiz bir kini var. Yani her şekilde hikayeye katkı verecek. Adamın ''Eğlenceli bulduğum yeni dünyaya gidiyorum'' demesi de cabası. Yani büyük bir yerde olay yaratacağı kesin gibi. Onu geç Dof'un bizzat ortak olalım, beraber iş yapalım dediği biri. Sen gelip çok farklı seviyelerde deyince büyük bir tutarsızlık oluyor ki MF de bile Dof hiç bir şekilde üstün gösterilmedi. Aksine laflarıyla aşağıladı Croc bunu yani Dof'un tek olayı 2 yıllık sonrası dilimde işlenmesi olayıydı. Bu yüzden okuyucuya daha güçlü görünüyor, Croc 2 yıl sonrası görünsün o bana göre çok daha güçlü görünecek...
Doflamingo Jaya'dan beri işlenilen ve Luffy'e rakip olarak hazırlanan bir karakter.Öyle 2 yıl sonra karşısına çıktı dövdü kesip atayım denilecek bir karakter değil.Kral Hakisi olan Kutsal Ejder ve D'nin doğal düşmanı.Crocodile ile çok fazla benzerlikleri olduğu için ben tekrar hikayeye dahil olmasını bekliyorum.Crocodile'ın ise en fazla Ivankov ve devrimciler ile bağlantısı çıkabilir.Crocodile'ın Dof'a atar yapması bir şey ifade etmiyor. Adamın mizacı öyle zaten.Mihawk'a karşı da denizcilere karşı da tutumu benzerdi.
Güç konusunda zaten her şey ortada.Crocodile'ın birden durduk yere aşırı bir güç artışı almasını beklemek biraz fazla yüksek bir beklenti bence.
 
Hancock, Law, Carrot ve Ace gibi isimlerin birçok tayfa üyesinden önde ve ilk 10 sırada bitirmesi bu oylamanın en büyük utancı...
Tayfaya yakın isimler ön planda işte.
Jinbe bile tayfaya katıldı diye nerelere gelmiş. Bir kaç anket önce nerelerdeydi şimdi nerelerde.
Carrot da öyle Hancock da Ace de...

Dostum Dof inanılmaz donanımlı bir karakter. Croco ondan güçlü falan gelmez ona yakın güçte de gelmez. Yine kendince bir ağırlığı olur ama Croco'nun bir anda Dof seviyesine çıkması çok uçuk bir olay. Fanı olsam böyle bir beklentim olmazdı.
Dediğim gibi lafımın arkasındayım, serinin şu geldiği noktada bu kaçınılmaz olacak.
Bazıları çok tutarsız diyecek ama olması gereken de bu. Dof donanımlı diyorsun, Dof'un aştığı yolları adam daha Dof Tsuru'dan kaçıyorken çoktan aşmıştı zaten. Adam öyle kötü noktada fakat güzel işlendi ki mangaka vazgeçmedi karakterden. Şuan bu adam hiç ID'ye falan taşınmasaydı bunlar tartışılmazdı ama Mnagaka farklı düşünüyor. Kendisi diyor ''Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseldi'' diye. Bak adam doğrudan Luffy'den örnek veriyor adam hakkında. Oysa süpernovaların hepsi birden yükselip gelen kişiler. Hükümet bir şey görüyor ve 20 li yaşlarının ortasında Shichilik için teklif gönderiyor. Sence Hükümet sadece meyve yeteneği olan birine bu kadar önem verir mi? Onu geçelim sadece meyve yeteneği olan bir adam WB'ye gidip meydan okuyabilir mi? Yenildi falan tartışılır ama bunlar kesin bilgiler. O yüzden Croc sadece meyveden ibaret bir karakter olarak gördük ama bu imkansıza yakın bir durum hikaye örgüsünde. Dediğim gibi sadece yanlış zamanda işlenmesinin sıkıntısı oldu. Adamın MF de muhattap olduğu en düşük adam yenildiği Luffy falandı. Seri öyle yerlere geldi ki 2 yıl öncesi bile saçmalıklar kol geziyordu.

En kolayından sana şöyle örnek vereyim. ID de uyanmış zoanları görüyor adam anında anlıyor onların uyanmış zona olduklarını. Hiç kimse farkında değil böyle bir şey oldununun fakat adamın net bilgisi var. Önceden görmüş bu tip kişileri...

En kolayından Luffy'nin G3 açıp indirdiği kişileri adam sadece ''Sables'' atarak indiriyor. Yani bu normal bir şey mi sana göre? Seri o zaman böyle farklı bir noktaya geldi, saldırılar vb. bile.

Şuan da benzer şeyler olacak. Dof donanımlı diyon meyve donanımı ve haki donanımı var. Haki de üst düzey değil yani, onu geç Croc zaten meyve ustası.
Adam Jozu'nun yumruğunu yeyip ayakta kalıyor, aynı saldırının daha zayıfını amiral yeyip kendini yerden topluyordu. Şimdi Luffy'nin düz yumrukları > Jozu'nun hakili+ elmas yumruğu mu olmuş oluyor?

Dediğim gibi çok şey daha yazarım ama konu dışına çıkmış oluruz. Bugün yazdıklarımın arkasındayım Croc Dof'dan daha zayıf gelmeyecek. Hatta daha güçlü olduğunu pek çok kişi söyleyecek...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık