Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Sabo

Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    69

Roronoa Zoro

Arkadaş saboyu ne kadar abartmış bilmem ama sen Dof'u kafanda çok abartmışsın:bilmem:, Doftan darbe almadı diye Saboyu yenebilecek olmuyor ki darbede aldı:gamyon:
Arkadaş Sabo'nun Luffy i şu bilgiler ışığında rahat yeneceğini söylüyor, Luffy i Bastille falan sandı heralde

Luffy g4 e geçtikten sonra kaç darbe aldı, öyle önemli denilebilecek

Ve bence Doflamingo, Sabo dan net güçlü, konu bu değil ama neyse
 
Sınırsız ne ya.2 tarafın içinde 10 kuyruklu mu var ? Olmayacak dövüş için bisiler yazılır amaç ne mesaj sayısı artsın mı.Ya olacak şekilde konu düzenlensin,ya da ilerde dövüşür denecek 2 karakter için ön görü.
Sorması ayıp yami Teach vsleri için de böyle dedin mi? Teach'te artık deprem var açılamaz dedin mi? Sana ne oğlum? Ben böyle açtım beğenmiyorsan ana sayfaya tıkla diğer konuları oku. Sana ne yani? İlla adamı çileden mi çıkartacaksınız? Neyin mesaj sayısı? Napacam mesajı. Merak ettim Luffy'nin sınırı olmasa millet nasıl yorumlardı vsyi diye açtım.
 
İnsanların konularına müdahale etmeyin. Çok uçuk olmadığı sürece isteyen istediği konuyu açabilir. Okumak zorunda değilsiniz.
 
3 kardeşin üçüde houshokulu diye umuyorum dedim. hala öyle düşünüyorum. saboda luffyden hakide asagı kalmaz. ee hadi kaliteye yönelelim, sonucta birini rayleigh egittiyse, öbürünüde dragon egitmiş. yani sabo yine iyi durumda. fiziksel yeterlilige gelelim. g4le luffy sabodan asagı kalmaz. meyve güclerine gecelim... sabo daha yeni yedi mera merada tam hakimiyeti yok.

bu acıdan bakarsak denk görülüyorlar. ama benim anladıgım kadarıyla sabo devrim ordusundaki yerine gelene kadar inanaılmaz işler basarmıs daha deneyimli birisi. üstelik teknik bazda luffyden daha üstün gibi görünüyor. o yüzden oyumu saboya vericem.:good:
Sabo bi adım önde o zaman :cool: Eğittikleri kişilerden yola çıkmaktansa karakterin potansiyelini ele almak daha yararlı olur bence. Luffy dövüş uzadıkça güçlenen birisi. Sabo'da aşağı yukarı öyle ama Luffy'nin azmi üzerinde sıkça duruldu. Kardeş değilde düşman olsalardı kurgu gereği, Luffy alırdı bana göre.
 
Oda bile G4' ün gazına geldi sanki son iki sayıda, Doffy amirallerden darbe alsa bu kadar tur atmaz ülkede :oleyo2:
Güç artışını göstermek istedi ama abarttı biraz sanki. O yüzden Sabo bir adım önde hala benim gözümde..
 
Oda bile G4' ün gazına geldi sanki son iki sayıda, Doffy amirallerden darbe alsa bu kadar tur atmaz ülkede :oleyo2:
Güç artışını göstermek istedi ama abarttı biraz sanki. O yüzden Sabo bir adım önde hala benim gözümde..
Yonkou kapısında olan Luffy'nin kısa süreli de olsa amiral kadar vuruş gücü olmayacaksa Yonkou indirme işi nasıl olacak peki?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık