Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yakalandığı bile belli değil. Ve mevzu öldürülmeye nereden geldi? Luffy tek başına Kadio'yu mu öldürmüş de bizim haberimiz yok. Ya da öldürecekmiş.
Adamı resmen ölümsüz diye tanıttın neredeyse. Luffy'nin yüzde yüz bir kaido'yu alacağını şu seviyesinde düşünmüyorum. Tabi zoro, law, kid, luffy birlikte bir takım zararlar verdiler. Bunun üzerine luffy'nin alması mümkün olabilir ki onu da kral hakili saldırıları dışında ya uyanış açacak ya da g5 olacak aksi halde g4'te zaman kısıtlaması var olmaz. G4 açmazsa dümdüz şu kral hakili saldırılarıyla kaido yüzde yüz olmasa da alırsa yok artık dehşet bir güç artışı olur yonkou olur net ama bir anda bu kadar artış g5 ya da uyanış olmazsa oturaklı olmaz.
Bunların yanında bu adam ya da bm ölecek gibi durmuyorlar bunlar doffy gibi de değil öyle zincirlesen de olmaz mecbur öldürcen ya da ''iyiliği'' bulup tayfaya katılacaklar. Burasını kotardı kotardı yoksa diğer bütün sıvamaların üzerine bu bambaşka bir seviye olur.
 
Sanji kral haki açacaksa bunu ayan beyan görürüz acaba mı diye düşünmeyiz.

Zoro'nun kral haki açacağı Brook sorduğundan beri belliydi zaten.
Sanji'nin de aslında babası tarafından başarısız olarak lanse edilmesi ve genlerini aktif edemediği için aşağılanması durumu var.

Sanji Haoshoku açıp genleri aktif ettiğinde Judge'nin aslında tek başarısının Sanji olduğunu görmemiz muhtemel.

Luffy, Zoro, Sanji Canavar üçlü olarak biliniyor. Luffy bir D. Kısacası dünyanın çekindiği soydan geliyor. Zoro, kana susamış Korsan Avcısı olarak niteleniyor. Sanji'yse bize gösterdikleri kadarıyla şeytanın ta kendisi "Diable Jamble" yeteneğiyle de buna gönderme yapıldı.

Luffy'yi de hatırlarsanız Hyogoro, bir tanrıya benzetmişti.


Zoro'da Ashura var.


Sanji'de şeytan olarak bize sunuldu.



Sanji'nin aslında all blue hayali var ama Raftel'de, One Piece'yi bulduklarında dünya hükümetine savaş açtıkları zaman Sanji'nin, Germa'nın başına geçmesini bekliyorum. Çünkü dünya alt üst olacak bütün dengeler değişecektir. Olgunlaştıkça fikirler değişir, şu anda mümkün değil geçmez Germa'nın başına ama büyük savaş sonrası bu mümkün olabilir.
 
Öngörüş bölümüne boş bölüm gelir umarım yazmıştım, boş bölüm gelmiş. Sevdim.

''Yeni homie'sine de yunan mitolojisinden isim verdiğine göre Big Mom herhalde gaziantep üniversitesi 2. öğretim arkeoloji mezunu'' şakasını yapıyor ve yorumlarda karakter dövüştürülmeye başlandığından yavaştan kalkıyorum. Bir sonraki bölümün spoiler konusunda görüşürüz.
 
Hakinin tükenmesi konusunda sana katılmıyorum.Haki tükenen birşey değildir.Sadece daha fazla kullanırsan tükenebilir ki Luffy şuanda Gear 4 Formunda değil.Ryou Haki kullanımının Luffy'i yorduğuna dair şuanda bir kanıt yok elimizde.Gear 4'te mesela Luffy'nin belli bir zamanı vardı.

Şuana kadar Luffy'nin Ryou Hakisiyle ilgili birşey bahsedilmediğine göre bence bu dövüş sonsuza kadar gidebilir.Ki bu durum bir çıkmaza neden olacaktır.Ha diyeceksin ki dövüş sonsuza kadar mı gidecek? Hayır. Kaido ya meyve uyanışı açacak ya da başka bir teknik kullanmaya gidecek Luffy'de büyük bir ihtimal Gear 4 + Ryou Haki kullanarak Kaido'yu devirmeyi planlayacak.

Kata'nın gözlem hakisinin düşmesinin sebebi ise sakinliğini kaybetmesiydi.Yani yorulduğu için veya hakinin tükendiği için değil.


Luffy’nin aklına gelen ilk stratejiydi bu. Kata’nın hakisi zayıflayana kadar zorlayacaktı. Sonra vazgeçip onun seviyesine çıkmayı denedi.

Haki zamanla zayıflayan, biten bişey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık