Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş ben anlamıyorum. Daha arcın başında şöyle değil miydi durum?:
Şimdi Lütfü'nün bir süperman gibi gözünden ışın atmadığı kaldı. Ulan köpek madem böyle şeylerin vardı niye göstermiyorsun köpek? Tam mangakanın klasik ben Lütfüyü nasıl kk yapacağım yav kafası bu nerede görsem tanırım.

Bari Zoro gözükene kadar göz ucuyla bakayım da çok sinirlenmeyeyim pandemi pandemi.
Çocuk avutuyor adam başka bişey değil.Şu noktadan buraya yalnızca süper kahramanlar gelebilir
 
Kaido hibrit. Luffy ise g4’ü geçtim g3 ve g2 bile kullanmıyor. İlla bi açıklaması olur. Mangaka göz göre göre böyle abartılı bi mantıksızlık yapmaz. G4 açtırıp kuvvet arttırmak ve uyanış ekleyip azcık inandırıcı yapmak zor olmazdı.

Şuan sadece haki çarpıştırıyor olabilirler. Tekme ve balyoz birbirine değmiyor sonuçta. Kaido luffy’nin kral hakisini aşmıyor ki kaba kuvvetle ezsin. Pica’nın Zoro’ya “hakim seninkinden iyiyse beni kesemezsin” demesi gibi.

Üst liglerde meyvelerin değerinin daha az olmasına açıklama yapılmış olur bu şekilde. Roger ve wb’nin haki çarpıştırmasında üstün taraf yoktu. Ama gura gura meyveli whitebeard yine de roger’dan güçlü değil.

Haki zamanla yavaşlayan bişey. Kata geleceği görememeye başlayacaktı dinlenmeseydi. Bu ileri seviye kral hakileri zayıflayınca da üstünlük kaido’ya geçer.
Hakinin tükenmesi konusunda sana katılmıyorum.Haki tükenen birşey değildir.Sadece daha fazla kullanırsan tükenebilir ki Luffy şuanda Gear 4 Formunda değil.Ryou Haki kullanımının Luffy'i yorduğuna dair şuanda bir kanıt yok elimizde.Gear 4'te mesela Luffy'nin belli bir zamanı vardı.

Şuana kadar Luffy'nin Ryou Hakisiyle ilgili birşey bahsedilmediğine göre bence bu dövüş sonsuza kadar gidebilir.Ki bu durum bir çıkmaza neden olacaktır.Ha diyeceksin ki dövüş sonsuza kadar mı gidecek? Hayır. Kaido ya meyve uyanışı açacak ya da başka bir teknik kullanmaya gidecek Luffy'de büyük bir ihtimal Gear 4 + Ryou Haki kullanarak Kaido'yu devirmeyi planlayacak.

Kata'nın gözlem hakisinin düşmesinin sebebi ise sakinliğini kaybetmesiydi.Yani yorulduğu için veya hakinin tükendiği için değil.
 
Hayır abi Luffy'nin dayanıksız olmasına değil Kaido'nun çok güçlü olduğundan dolayı tek yediğini düşünüyorum ki zaten öyle de.
Luffy g4 formunda değilken , Kaido sirkowski helikopteri gibi uçarak Luffy'nin kafasına balyoz geçiriyor. Manga içini yorumluyorum tamamiyle. Zaten bu mantık olayları da manga içi yorumlayarak yapılır abi , kurguyu konuşacaksak iş başka.
Arc başı sen g4 formunda hibrit olmayan kaidodan tek yemişsin , tam kafadan darbe yiyerek. Şimdi niye yemedin? Ki zaten başta bayılmıştı ama bir anda selamun aleyküm ben senin kolunun altına girmem akıllı ol diyip sohbete girdi adam.
AoT'un mesela bu dövüş içerisindeki mantığı çok çok ama çok daha iyi. Kurguyu da ona göre şekillendiriyor çünkü adam.
2. darbeyi Luffy savunma yaparak alıyor. İlk yediği tekle arasında bir fark var. Daha farklı bir yol izlenebilirdi elbette ama yorumlama açısından baktığımızda farklı yönlere çekilecek bir durum var. Kaido'nun süper gücünden dolayı tek yedi şimdi neden yemiyor diye yorumlarsak seriyi kafadan silelim gitsin zaten. Ben silmemek için diğer şekilde yorumluyorum. :D
 
Oradaki batırma kaido'nun denizcilerin eline düşüp ölmemesi ve bunun luffy ve 4 kişi tarafından yapılacak olması. Denizciler de amiraller yok muymuş toplanıp işini bitirememişler?
Nasıl yakalandığı bile belli değil. Ve mevzu öldürülmeye nereden geldi? Luffy tek başına Kadio'yu mu öldürmüş de bizim haberimiz yok. Ya da öldürecekmiş.
 
%100'ünde bir yonkouyu teke tekte kimse yenemez bizimkilerden bundan bahsediyorum. Yoksa temeli varmış, çalışmış vs. bunlar boş şeyler. Hiçbir temel 1 arc önce kendini yere atmasıyla yenmiş sayılan sağ koldan 1 arc sonra yonkou indiren bir olayı açıklamaz çünkü. Handikap olursa olabileceğini ifade ettim zaten. Beklicez görücez.
Yeni teknik çok farklı bir teknik. Tek başına alması da kolay değil. Ya bir bilgi ya da destek alabilir. Ama bu teke gitme olayını Lucci'ye karşı da yaşadı. Sonra bir şekilde yendi. Ve hatta en keyifli galibiyetiydi bana göre. Öyle bir teknik olursa olur. Ve 2. Mesele ise hala teke gitme olayını dillendiriyorsunuz da orada Luffy sinirliydi. Gözlem hakisini kullanamamıştı. Ve bu yeni tekniğin hem savunma hem saldırı özelliği işi kurtarabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık