Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle olsaydı bu kadar erken göstermezdi bence. Daha Luffy geriye düşecek. Kaido meyveyi uyandıracak başka meziyetler sunacak sonra Luffy yok bu böyle olmuyor diyip son gücünü gösterecek. Dövüşün henüz başlarındayız diyebiliriz. Daha belli olmayan dövüşler var. Belli olanlarda adam akıllı gösterilmediler bile. Luffy'nin Rayleigh flashbackleri de bitmedi bence. Çünkü onun artık sana her şeyi öğrettim gibisinden bir diyalogu olmadı. Ya da Luffy'yi 6 ay boyunca tek başına çalışırken gördüğümüz bir flashbackte gelmedi.
Kaido vs Luffy için konuşuyorsak daha çok sular akar bu dövüşün altından.Luffy'nin bu hali yetersiz zaten,dünyanın en güçlü korsanı olarak anılan birini yenmesini beklemeyiz herhalde.

Tüm güçlendirmelerini bu arc almaz,yardımla yenilir Kaido.
 
Zoro'ya tek başına Kaido aldıran arkadaşlara hiç sözünüz yok. Ama Luffy'nin Kadio'yu tek başına alma ihtimalinden dolayı beddualar ediliyor. Yakışmıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
Öyle bir balon yok. Gırgır şamata için yazılıp çizilen şeylerle algı kasmaya da gerek yok. İki yonkouya da handikap verir karşısına Zoro'yu, Luffy'yi ya da Kid'i çıkarırsın hadi neyse. Öteki türlü sağlam bir yonkou ile teke tek bir galibiyet saçmalığın dik alasıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık