Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonko olmaz bence sonuçta Kaido'ya bir sürü saldırı yapıldı bu sürede Luffy'nin kurtarılması gereken dönemler oldu ki yine olacaktır.

Luffy'nin kral haki hakkında gelişme göstermesi çok iyi bir anlatım olmadı ama bence çok saçma da olmadı. Yanılmıyorsam @carpe d. em demişti. Luffy arcın başından beri sık sık kral haki kullanıyor bununla alakalı power up gelebilir diye.

Luffy'nin bunu bu kadar kolay öğrenmesine gelirsek yine tutarsızlıklarla beraber fazla da rahatsız etmedi. Belki Luffy fanı olduğumdandır. xd Ama Luffy'nin 2 yıllık aldığı eğitim buna temel oluşturdu bence. Serinin ilk yarısından beri dövüş içinde gelişme olduğundan bu durum artık serinin bir dinamiği haline geldi. Zoro'nun hocasının dediklerini hatırlamasını ve Daz Bones'u kesmesini hatırla. "Gerçekten de dövüş içinde geliştin." demişti Daz Bones. Luffy kral haki kullanılmış bir saldırıyı doğrudan aldı.

Bir de bunun yanında yeteneği var. Var olan saçma durumu tamamiyle kurtarmıyor tabii ama Luffy hiç potansiyeli olmayıp her şeyi çalışarak aşan biri değil ki adam doğal yetenek.
Bana kolay oldu gibi geldi. Kata'da geleceği görmeyi öğrenmesi bu kadar kolay olmamıştı. O dövüş daha heyecanlıydı. Burada resmen şıp diye oldu. Luffy yetenekli falan tamam da karşıda kırk yıllık korsan var. Dünya'nın zirvesi adam. Luffy hmm demek böyle diyor ve denk h.haki vuruşları yapıyorlar. Dövüşe bu durumu yedirmeliydi. Kademe kademe daha iyi kullanmalıydı Luffy.
 

Üye silindi 5781

Ya arkadaşlar bu seride Zoro atak kopyaladı lan atak kopyaladı.:D Bunlara laf etmeyip Luffy'nin kral haki güçlenmesine laf edince komik duruma düşüyorsunuz. Yapmayın.
Atak kopyalamasının gayet mantıklı açıklaması var.
2 yıl boyunca çalıştığı babunlar da atak kopyalayabiliyordu , hatta birisi direkt olarak Mihawk gibiydi hatırlıyorsan. Muhtemelen Zoro , 2 yıl babunlarla savaştığı için özellikle kılıç stili saldırılarını kopyalama gibi bir özellik kazandırdı kendine.
 
G5 gelmeyebilir yani Oda'nın kafasındaki g5=kral haki güçlendirmesi olabilir.
Öyle olsaydı bu kadar erken göstermezdi bence. Daha Luffy geriye düşecek. Kaido meyveyi uyandıracak başka meziyetler sunacak sonra Luffy yok bu böyle olmuyor diyip son gücünü gösterecek. Dövüşün henüz başlarındayız diyebiliriz. Daha belli olmayan dövüşler var. Belli olanlarda adam akıllı gösterilmediler bile. Luffy'nin Rayleigh flashbackleri de bitmedi bence. Çünkü onun artık sana her şeyi öğrettim gibisinden bir diyalogu olmadı. Ya da Luffy'yi 6 ay boyunca tek başına çalışırken gördüğümüz bir flashbackte gelmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık