Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido Zoro nun en kuvvetli saldırılarına kağıt kesiği tepkisi verdikten sonra önceleri Zoro Sanji den 1 tık üstündür diyordum ama artık Sanji 2-3 tık üstünmü acaba diye düşünüyorum.Zoro baya zayıf çıktı.Luffy nin acilen yeniden onu eğitime göndermesi lazım 2 yıl daha.
 
Oda yanlış söylemiş. Nasıl indirteceğini bilmediği Kaido değil Koca Anaymış. :(
Bu iş Sanji'nin "Koca Ana'nın gemisine saldırmak için izin istiyorum" adlı boş yapma olayına dönmüş diyorum. Umarım nalları dikmemişlerdir 2 dakkada.
İki dakikada nalları dikmezler de,o amaçla gidip direk fırlatılmaları komikti :).Dalga geçiyoruz da.Kid büyük ihtimalle kral hakisini saldırılarına ekleyebilecek.

Koca Ana'yı yenemezler ama yine de.
 
Bu kadar mı şimdi Luffy kral haki böyle kullanılıyor demek dedi ve hop yonkou mu oldu? Çok özensiz böyle ise.
Yonko olmaz bence sonuçta Kaido'ya bir sürü saldırı yapıldı bu sürede Luffy'nin kurtarılması gereken dönemler oldu ki yine olacaktır.

Luffy'nin kral haki hakkında gelişme göstermesi çok iyi bir anlatım olmadı ama bence çok saçma da olmadı. Yanılmıyorsam @carpe d. em demişti. Luffy arcın başından beri sık sık kral haki kullanıyor bununla alakalı power up gelebilir diye.

Luffy'nin bunu bu kadar kolay öğrenmesine gelirsek yine tutarsızlıklarla beraber fazla da rahatsız etmedi. Belki Luffy fanı olduğumdandır. xd Ama Luffy'nin 2 yıllık aldığı eğitim buna temel oluşturdu bence. Serinin ilk yarısından beri dövüş içinde gelişme olduğundan bu durum artık serinin bir dinamiği haline geldi. Zoro'nun hocasının dediklerini hatırlamasını ve Daz Bones'u kesmesini hatırla. "Gerçekten de dövüş içinde geliştin." demişti Daz Bones. Luffy kral haki kullanılmış bir saldırıyı doğrudan aldı.

Bir de bunun yanında yeteneği var. Var olan saçma durumu tamamiyle kurtarmıyor tabii ama Luffy hiç potansiyeli olmayıp her şeyi çalışarak aşan biri değil ki adam doğal yetenek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık