Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk görse bu olayı Luffy için ettiği sözü geri alır . Bu evrendeki en korkunç varlık sensin Tama-reis diyip karnını deşer.
 
Evet karşımızda haince Lordumuz Odeni öldüren Kaido var. Bir de Mink halkının nereseyse ölmesine neden olan, Inu ve Neko'nun uzuvlarının gitmesine neden olan Kanjuro var. Off evet alıyor musun siz de ? Daha şimdiden o muhteşem intikam havasını..

Denjiro: Sasaki seni bağlıyorum buraya savaş bitene kadar uslu uslu dur tmm mı ?

Kikunojo, Kanjuro'yu öldürme çünkü o sizin arkadaşınız :utan: Oden kılığında bombayla hepinizi hava uçuracak kadar çok seviyor.

Law: Hawkinsten kurtulmam lazım, Drake'te beni serbest bırakmışken onu sadece yaralayıp savaşa tekrar dönmesine olanak sunayım. Böylece bana yardım eden Drake'i ifşalar hem de düşman kuvvetlerinden birini kaybetmemiş olur

Şu arc sonrası bende oluşan fikir şu; iyiki Oda marinefordu uzatmamış, yoksa buradan bir farkı olmazdı. Wanoda anlamsız çarpışmalar, çıkmayan sonuçlar vallaha baydı artık.
 
Yine sallamasyon olaylar neymiş çocuk görünce Big Mam böyle oluyormuş, ulan kendi çocuklarının ruhunu çekiyordu. Anaya bak anaya iskele anası :(
Karakter gelişimi ya da karakterin özüne bağlılık falan bu mangada yok herşey o anlamda boşlukta seri iyice bleach'e döndü sadece savaş bam bam bam.
 
Şimdi benim aklımda iki soru var:
1-) Usopp ve Nami tayfa adına maraton koşsunlar diye mi katıldılar tayfaya?
2-) Tama vs Roger&Garp konusu ne zaman açılacak?
1) Oda doğru düzgün her karaktere vs çizmediği veya çizemeyeceği için çatı dövüşü dışında karakterler ile aynı kaderi paylaşıyor Nami ve Usopp.Marineford dövüşündeki Buggy ve Mr. 3'e benzetiyorum ikiliyi.
2)Ben açmayı planlıyorum ama Smoker izin vermez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık