Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Mihawk'ın uykusunu böldükleri için Krieg'in gemilerini kesmesi üzerine acaba Mihawk'da Cavendish gibi uyuduğunda şeytan formuna mı bürünüyor diyenler var ve bana çok mantıklı geliyor. Sırf zevkine zayıfları öldürecek bir adama benzemiyor Mihawk, belki uykusu bölündüğünden değil uyurken kesti o gemileri. Mihawk'ın sayko şekilde gözünü karartıp önüne gelen her şeyi keserek dövüşmesini çok isterdim ben, Kuro gibi ama çok daha güçlü ve hızlısı.
 
Şu adamın yaptığı icraatler denizciler gel diyince gelmesi ve Don Krieg'e dalaşması, seri boyunca başka bir şey yaptığı yok ama isterse korsan kral olabilir deniyor. Ve muhtemelen Mihawk'tan sonraki en güçlü kılıç ustası olan Zoro ise en güçlü saldırısıyla bir imparatora ufak bir iz bırakabiliyor. Bu seride bir kılıç ustasının ulaşabileceği en yüksek seviye tüm sağ kollardan güçlü olmaktır.
 
Mihawkın ağzı sulanıp teklemeye koştuğu kişiler.

Daz Bones
Roronoa Zoro
Monkey D. Luffy
Ivankovun dönmeleri

Mihawkın işine engel olan ve savaş ertelediği adamlar.

Shanks
Crocodile
Vista
Jozu

(Teori güzel)
Teklemeye koşarsın da adam üşenmeyip grand line'dan East blue'ya kadar takip etmiş kayıkla :D Adam hırs yapmış uykumu nasıl bölersiniz diye. Yada cidden uyandığında çoktan east blue'daydı.
 
Croco'dan bile ayar yiyen ve Shici sistemi kalkınca ödü bir yerine karışıp anında topuklamaya başlayan bir adam. Zoro ile karşılaştıklarında Zoro kılıçlarını bile çekmeyip çakısıyla yenecektir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık