Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Luffy'e de elektrik işlemiyordu ancak Enel'i yenmesi hemen olmadı. Yani kantırı var diye çart diye yenecek diye bir şey yok. Karasakal da Ace'e kantırı vardı ancak Ace saniyesinde tek yemedi.

Kaldı ki Ace üç tip hakisi de olan özel bir genetik miras ve kariyerden gelen birisi meyvesiz de gideri olur yeri geldi mi.

Zaten ben de Zoro avantajlı dedim ancak burada belirtildiği gibi tek yer diye bir şey yok. Bir de Logia denen şey Haki ile kesilmedikten sonra ne anlamı var ? Yani haki ile kesmesi lazım haki ile kestikten sonra da ateş kesme tekniği anlamsız. Ateş kesme haki gerektirmeden bir doğa olayını kesmeye yarayan bir şey. Bir atağı kesmek ile ateş adamı kesmek farklı şeyler.
Öncelikle enelin geç yenilmesinin sebebi sürekli luffyi bi yerlere göndermesi idi. Ayrıca luffy elektrik ten hasar almıyordu
ancak vurduğu zaman yumruk ile vuruyordu.yani yumruğu kılıç darbesiyle karşılaştırmak bana kalırsa yanlış.

Teachten bahsetmişsin ancak cok farklı durumlar. Teach dokunduğu zaman meyve gücünü iptal ediyordu ancak ace uzakta iken ateş saldırılarını engelleyecek durumda değildi bu sebeple uzun sürdü.

Zoro da ise durum farklı. Zoro ateşi kesebiliyor yani acenin saldırıları zoroya hasar vuramaz. İlaki vurur ancak ciddi seviyede değil. Buna nazaran zoro iyi bir seviyede haki kullanıcısı bu sebeple Teachin aksine kesmek için dibine girmesi gerekmiyor. Uzaktan slashına haki ekleyebilir. Hadi bunu yapmadı diyelim .
Gene dibine girebilir ve acenin bunu engellemek için yapabileceği pek bir durum yok. Kaçmaya çalışsa slash yiyecek. Bedenini yaysa dezavantajlı duruma düşecek. Büyük bir saldırı yapsa tek harekette kesilecek zoro tarafından . Tek umudu ufak saldırılar ile hasar vermek ancak o da ne yazikki zoroya işlemez.

Ben hakisiz kesebilir diye bir sey demedim.
Hakisiz sadece saldırıları keser. Ki onda bile haki kullanıp kullanılmadığı kesin değil.
Ayrıca zoro zaten monet i kesti. Ve o bir logia kullanıcısiydi. Yani karşılaştırma bana kalırsa bu şekilde olur. Ve dediğim şeyin arkasındayım ace muhtemelen tek yer çünkü zoro direk bitirici bir saldırı yapabilir.
 
Zoro net yener bana kalırsa. Emma olmadan bir ihtimal yenilirdi ama Emma ile ve h.haki power up u ile Ace karşısında duramaz.
 
Artık cevabı kesin bir şekilde belli olan bu soruyu bir kenara bırakıp kardeşi kardeşe daha fazla kırdırmadan yeni konulara doğru yol açalım diyorum. Zoro vs. Akainu+Kuzan diyorum. Ne diyorsunuz, bir konu patlatalım mı ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık