Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Luffy >> Kid > Zoro > Law > Killer > Drake > Urouge > Bege > Hawkins > Apoo > Bonney

Kid ve Zoro'nun pozisyonları duruma göre değişebilir ancak benim Kid'den beklentim yüksek. Kralın hakisine sahip olanlar bu kadar yüceltilmişken Kid'in nerelere gelebileceği az çok belli oluyor. Oda bu adamı Luffy ile rekabet içinde çizdiyse boş değildir.
Kralın hakisi mevzusu yüzünden Law'ın bu sıralamadaki yeri bence değişmez.
Apoo'nun meyve yeteneğini fark edilirse novaların hepsi çok rahat ezer. O yüzden sona yazdım. Öğrenemezlerse tek bile atabilir.
Apoo bege ve Hawkinsin dişlerini eline verir.
 
Luffy-Law=Kid-Zoro bekliyordum ama durum belirsizliğini koruyor. Şu ana kadar Zoro Luffy'nin ardından geliyor yaptıklarıyla. Ama önemli olan Wano sonu : ))
 
Günaydın :)

Wano'daki güç seviyesinin genel olarak artmasına dayanarak cevaplıyorum. Evet, ikisi de komutan ligi eder. Sanji nefretim yüzünden ellerim titriyor ve Killer yazmak için parmaklarım bana yalvarıyor ama Sanji vs. Killer'a bir şey diyemicem sanırım ya. Bi' 5-10 bölüme belli olur ama. İki tarafı da tam anlamıyla görmedik çünkü.
Sen Zoro'ya girmeyen meselelerde iyi ve objektif yorum yapıyorsun :D
 
Luffy-Law=Kid-Zoro bekliyordum ama durum belirsizliğini koruyor. Şu ana kadar Zoro Luffy'nin ardından geliyor yaptıklarıyla. Ama önemli olan Wano sonu : ))
Zoro, en über atağını attı. Kalıcı yara verdi. Ve geri çekildi. Law ve Kid hala aktif. Sonrasında yapacakları daha anlaşılır yapar. Fakat Zoro şuanki performansıyla ikisinin de üzerinde
 
Şu an için Luffy dışında hiç bir novayı Zoro'dan daha güçlü görmemiz için bir sebep yok.

Kid ve Killer Mama karşısında ne yapar ona da bakmak gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık