Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Bu mu Oda'nın elinden çıkan ürün. Manga vs anime videolarına bak Youtube'dan. En hater insanlar bile Akainu'nun hakkını yemişiz diyor. Sen Ace fanları için yapılmış anime sahnesi atıyorsun.
Akainu o darbeden de kalkıyor halbuki :artiz: hani şu an Luffy bile iki kere düştü Kaido karşısında
 
Bakın Tüm İmparatorların, aşağı yukarı denk olması gerekiyor. Güç, Bölge hakimiyeti her konuda.. Eğer bir imparator düşerse onun ayarında biri yoksa sayı 3 kalır bu iş bu kadar basit. Tıpkı, Teachin, Marcoları yenene kadar sayının üç kalması gibi. Veya Luffy biraz daha üstüne koysa, himayesinde ada falan olsa, 5 İmparatora dönecekti iş. Ama Amiral öyle mi ? Değil. Tüm Amirallerin denk olma gibi bir durumu yok. Donanmada kural 3 kişi olması, eğer bugün yarın bir Amiral konumunu terk etse yerine Momousagi geçer veya Tokikake geçer fark etmez. Ve tekrar altını çiziyorum, Denk olma zorunlulukları yok. Bugün forumda çıkıp sorsam bir çok kişi Isshonun eski üçlü kadar güçlü olmadığına hem fikirdir. Korsan olsa sağlam ekibi olsa, İmparator adayı olurdu açık bile olsa. Ama Amiral pozisyonunda boşluk varsa ve en kuvvetli aday sensen direkt seni o konuma getiriyorlar. Veya 3 kişi doluyken onlar kadar güçlü 4. Bir kişi olsa Amiral adayı olarak kalır. Kısaca İmparatorlarda denk olma zorunluluğu varken, Amirallerde yok. Bu konuda ikna olduysak benim şahsi fikrime geçelim.

Marineford da Hiçbir Amiralin, İmparator performansı yoktu. Buna en yakın kişi Sakazukiydi. Tüm Komutanların karşısına çıkarılan Sakazuki ile Savaş boyunca Marcoyla sürtüşen, cebelleşen Borsalino bir olamaz. Kuzan ise savaşta baya pasifti diier ikisini göre. Jozu zaten sıkıntısını bile gideremezdi sonra mangaka gitti ikisini denk dövüştürdü. İkisi arasına bir karakter daha giremez mesela. Sakazuki 5'se Kuzan 6'dır her durumda. Fakat Mangaka, Filo Amirali misyonuda yükledikten sonra, Sakazuki gibi bir karakteri İmparator gücünde çizerse sırıtmaz. Ama tutupta Borsalino, Issho, Ryokugyu gibi karakterlerin İmparatorla denk seviyede olması veya gelmesi mümkün değil.
 
Kart bilgilerinde Shanks'ın kılıcına özel dediler. Magmaya dayanıklıymış. Hem de o yumruk ergen Coby'ye atılmıştı. Haki yoktur yumrukta.
Öyle de o magma beyazbıyık hayvanın vücudunu deldi kafasını uçurdu. Akaiunun meyvesi aşırı güçlü belki de en güçlü meyvedir beyazbıyıktan sonra ama yine de shanks zorlanmadan özel kılıçla dahi olsa durdurdu. Akaiunun 1e1de shanksı almasının
İmkanı yok gibi
 

Üye silindi 6669


1v1 Amiral ve Yonko savaşı görüyoruz burada. Araya Jozu girmeseydi ne olucakdı sizce ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık