Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ashura panelinde benim de içime sinmeyen kısımlar var ama bu dövüş genel olarak luffy etrafında şekilleneceğinden ashurada çok şov yaptırmak istememiş olabilir oda bey. bir de kaido biraz iri bir arkadaşımız, orantısı zor olabilirdi detayların sanırım
 
Luffy öyle söylüyor. Büyük ihtimal, eline zırh giyerek vol1 ile vurmuş sadece.
Hyo dedenin bile sahip olduğu şeyi yapsa niye herkes öyle tepki versin ki? Kaido ve süpernovalar baya şaşırmıştı.

Önceden sadece armament duvarını rakibin içine yollarken şimdi kendini kral hakisiyle de topluyormuş gibi geldi bana.

Hyo dede “sadece çok az kişi bunu yapabilir” derken belki de bunu kastetti. Sadece kral hakisine sahip olanlar hakiyi o kadar kontrol edip rakibin içine yollayabiliyor olabilir. Ama luffy o kontrolü sadece armament duvarına uyguluyordu. Şimdi kral hakisini de o şekilde kontrol edebiliyor. Sadece birkaç kişinin kullanabildiği hakiyi şimdi kullanmaya başlamış.

Bana böyle geldi. Çünkü hyo dede kral hakisinden bahsetmemişti. Sadece birkaç kişi yapabilir derken armament kullanımından bahsediyordu. Luffy tekniği şimdi kral hakisiyle tamamlamış gibi göründü bana.

30 sayfa okumadım zaten konuşmuşsanız kb :D
 
Sanji'ye yapılan açık suikast çok tepki aldı herhalde. Oda da artık gizli suikast denedi Zoro'ya.

En güçlü saldırım dediği yere bile iğrenç bir panel çizmiş. Ayrıca Kaido elini kağıt ile kesse daha çok acırdı canı herhalde. Luffy'nin tek yumruğu bile kat kat daha fazla hasar verdi.
Umarım Zoro figürü satarsın Oda. Burada Zoro böyle arc'ı kapatırsa geçmiş olsun.

Bakalım Zoro diğer Arc'ta hangi Arc Boss'un karşısına çıkıp hype toplayıp yenilecek. Merakla bekliyorum.
 
Luffy'nin soy faktörünün şuan ki güçlenmeyle bir alakasının olmadığını düşünüyorum. Kaido gibi bir adamdan defalarca balyozu yemiş birisi bırakın da bazı şeylerin farkına varsın. Haki, güç gibi şeylerin uyanmasındaki nüve tamamen ölümün kıyısına gelmekle alakalı. Bu çocuk tayfası ve sevdikleri ölmesin diye defalarca ölümün kıyısına gelmiş ve durmadan kendini geliştirmiştir. Kimse çıkıp dedesi Garp babası Dragon ehüeüh çekmesin. Luffy'i Luffy yapan yaşadığı zorluklardır dedesinin ya da babasının kanı değil.
 
Luffye kalan son power up meyve uyandırmadır. Oda karasakal savaşında olur diye düşünüyorum. Bu arada Kaido meyve uyandırma moduna geçer herhalde. O zaman daha kaslanıp bilinci mi gidicek ne olucak meraklar içindeyim.
 
Luffy;

Zoro ve Law


Buna ne gibi kılıflar bulunuyor merak ediyorum. Darbeler sonrası Luffy iki günlük komada kalırken, Law bayılmıyor bile. Zoro zaten Allah'ından bulduğu için bayılmış, yoksa o da bayılmazdı.
çok alakasız olabilir ama lawın meyve potansiyelini yeterince görmedik bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık