Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam o halde iken yine Kaido'nun önüne atlamasa Luffy'i tabutla indireceklerdi ama hiç olmamış gibi davranalım. En azından Luffy hakkaniyetli, sağolun beni korudunuz diyor.
Beni korudunuz demek beni öldürecek bir saldırı geliyor demek mi Luffy'i öldürecek saldırı diğerlerini eşek cennetine yollar tabi azıcık seride güç dengesi olsaydı ama işte ne yapalım Dof'a poşet olan adam Kaido tanklıyor dövüş bile atlatmadan işe bak,Zoro'nun ederi de o değil ama oluyor işte.
 
Beni korudunuz demek beni öldürecek bir saldırı geliyor demek mi Luffy'i öldürecek saldırı diğerlerini eşek cennetine yollar tabi azıcık seride güç dengesi olsaydı ama işte ne yapalım Dof'a poşet olan adam Kaido tanklıyor dövüş atlatmadan Zoro'nun ederi de o değil ama oluyor işte.
Luffy yerde bilinçsiz yatıyor. Kaido işini bitirmek için saldıracak araya Zoro giriyor. Ölümden kurtarmış olmuyor mu?
 
Adamlar gereken süreyi sağladı Luffy de teşekkür etti, mevzu bitti. Mevzuyu illa o bunu dedi şu şunu dedi noktasına getirmeye gerek yok be! Dilimizde saç bitti bunlara Oda pek de dikkat etmiyor diye diye. Üfürmüyoruz da zaten adam kendi diyor dövüş arka planda benim için diye. Boş yere yoruluyorsunuz, yapmayın. Herif mink tanıtma, parlatma ayağına Luffy ve Zoroyu Carrota yediriyordu be :hhh:
 
Luffy yerde bilinçsiz yatıyor. Kaido işini bitirmek için saldıracak araya Zoro giriyor. Ölümden kurtarmış olmuyor mu?
Luffy bilinçsiz yatarken Kaido işini falan bitirmeye çalışmıyor zaten işini bitirdiğini düşünüyor Zoro'ya yelteniyor, Zoro'yu Law kurtarıyor ben mi yanlış mı okudum panelleri? İstediği kadar bilinçsiz Luffy'e vursun gene fark etmez Luffy bu saatten sonra Kaido'dan daha ağır darbeler almayacağını düşünüyorsan komik bir durum der geçerim bu seride Luffy'nin daha ağır dayak yemeden dövüş kazanmadığını bilmen gerekirdi.
 
Son düzenleme:
Luffy bilinçsiz yatarken Kaido işini falan bitirmeye çalışmıyor zaten işini bitirdiğini düşünüyor Zoro'ya yelteniyor, Zoro'yu Law kurtarıyor yanlış mı okudum panelleri?
Law nerede kurtarıyor ki? Zoro Luffy'i kurtarıyor, sonra Aşure çekip bayıldıktan sonra üstüne kafasına Thunder Bagua yiyor, bu denklemde Law ne ara kurtardı? kajsdlkajsd
 
"Müttefiklerin misyonu; Luffy gerekli gücü sağlayana kadar zaman kazanmaktır."

Bunu yazmaktan ciğerimiz soldu zamanında. :/ Görevlerini başarıyla yerine getirdiler. Luffy gibi biz de teşekkürümüzü edip arkadaşları pistten alıyoruz. Söz Luffy'de artık. :a:
 
Luffy eskiden dövüşürken şekilden şekle girerdi. Bir kolu büyür bir duman çıkarır bir bound man olur bir snake man.

Şimdi o karizmatik kıyafetiyle ve o haliyle yonko ile dövüşüyor. Görmek istediğim Luffy buydu.

Luffy kk seviyesine geldiğinde bound man benzeri bir şekle sahip olsa hiç tatmin olmazdım.

Şekilci değilim tabii ama bu kadar değişimden de hoşlaşmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık