Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inu, Denjiro'dan üstün olduğunu gösterecek bir şey yapmadı demiştim veya bir veri yok gibisinden konuşmuştum. Gerçekten Wano içerisinde Luffy aslan payını alcakken, Zoroyu kınlardan zayıf görebileceğimi mi düşünüyorsun ?

Kid aşağı indi dedin ama Kid önderliğinde aşağıda Linlin inecek. Luffy önderliğinde de Luffy. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Şuan Zoro çatıda Luffyle beraber yıldız isim. Ne Kid, ne Killer ne de Law
Valla trollüğüne yazmadıysan Zoro'dan güçlü olan karakterler konusunda bir mesajın var ve bu isimler arasında Denjiro, İnu, Neko, Ashura, Jimbe, Kid ve Yamato'yu yazmışsın :rolleyes: O yüzden aşağıda yazdığın şekilde Luffy-Zoro Kaido'yu alır şeklinde düşünüyorsan bunu yazman tuhaf olmuş.

@Densetsu no Samurai

Wanoda asla patlayanlardan saymam kendimi. Luffynin ileri silahlanmayla Gear4 olmadan Komutan indirir demiştim güldüler. Seriyi bu kadar hızlandıracağını ön göremediğim için Daha düşük türlü eşleştirmeler seçmiştim. Ama 2 İmparatorun ineceği senaryoda Kid, Killer, Law üçlüsü Linlini Zoro ve Luffy ikilisi Kaido alır dedim. Şuan o da tuttu. Şuan Luffy, Kaidoyla 1v1 atma peşinde sen bunu ön görebilir miydin ? Tabiki çok zor. Ama seni suçlayamam. Ben Luffynin bir sürü kişiyle dana girer gibi alacağını düşünüyordum. Zoro, King; Sanji, Queen alırsa Luffy de 1v1 de Kaido alır diyordum. Benim Zoronun King ile eşleşmeyeceğinden emin olma sebebim. Başından beri karakterin özelliklerinin Zoro'nun rakibi olsun diye tasarlanmadığını düşünmemdi onda da haklı çıktım. Zoro eşleşmedi benim söylediğim gibi Marco ile eşleşti.
Benim Wano başındaki tahminim Zoro vs. King'di. Çünkü aklımdaki güç seviyesine ve Zoro'nun aklımdaki güç gelişimine uygun bir dövüştü bu. Ek olarak adam kılıç ustası, Queen'le aralarında sözde Sanji-Zoro gibi bir rekabet var vs. Ama arc ilerledikçe ve Kaido vs. Zoro altyapısı kuvvetlendikçe zaten Zoro'nun Kaido karşısına çıkması kaçınılmaz olmuştu. Bu kadar bariz bir şeyi görmemek zaten seriyi yanlış yorumlamak olurdu. Luffy vs. Kaido kısmına gelince.. Danaya girer gibi gireceklerini düşünüyordum demişsin zaten herkes öyle bekliyordu. Şu an baş başa kalmış olmalarına da çok güvenmemek lazım. Yine takviye-destek gelecek çünkü..
 
Bu yonkouların yonkou olma sebebi aslında aşırı manyak güçlü olmaları değil. Milyonlarca nüfusu olan one piece dünyasında kral haki sahibi ve bunu saldırı ve savunmada kullanabilen çok kişi yok. Mesela kaidodan fizik gücü daha yüksek ama kral hakisi olmayan birisini düşünelim. Hatta normal hakiyi de kullanamasın. Teknik güçlerini aynı olsun. Dövüşseler kaido yenilecek büyük ihtimal. Ama kaidoda haki olduğu için savunma yapıp sağlam indirebiliyor. Öyleki kendi fizik gücünde birisine tek dahi atabilecek kadar fark yaratıyor. Kendisine ancak kendisi gibi haki kullanabilen veya çok daha iyi tekniklere sahip birisi hasar verebilir. Luffy de o teknik zaten var. Fizik güç yonkou kadar olmasa da bir nebze var. Şimdi ise kral haki ile birleştirince hasar ve savunmada daha iyi olacak. Kaidoya karşı en büyük avantajı ise geleceği görebilmesi. Artık saldırı gelirken kral haki ile de kendini savunursa büyük ölçüde dayanacaktır. Ancak yıprandıkça yoruldukça hakisi azaldıkça bunları da yapamayacak. Dövüş de ondan sonra birilerinin araya girmesi ile bitecektir. Belki de diğer novaların açtığı yaralar sonradan farklı etkiler yapacaktır.

Aşağıda lawın doktorluğu, choppanın bandajı ve marconun iyileştirmesi ile Zoro geri dönecek ve kingi aradan çıkaracaktır. Marco da kid ve killere desteğe gidebilir.
 
Son düzenleme:
Niye sinirlendin ki ? İki yıl önceki gibi. Luffy ve Zoro, Pasifista
Kid'le de Law bir Pasifista indirecek. Aşağı inmesi daha iyi olur
Sanji nerede? Asil soru bu aslinda.

ve verdigin örnek farkindaysan pasifista. Ne alakasi var adam kaptan niye insin? Kaido'yu indirmek için plani kim yapti? Süs için mi orada? Agzinin üstüne yapistiricak lastigin.

Bunlar gerçi oda'nin yüzünden peynir dagitir gibi luffy zoro power dagitirsa, yalakalik yaparsa, digerleri de süs köpegi olursa olacagi bu. Saçmalama gider sonra arc.
 
Law, boğazını delmiş elemanın, sopayı yemesine rağmen de ayakta kalmış, bakalım bir sopa daha yiyor gene düşmüyor galiba onun resimleri de düşer :sapkali:
 

Silinmiş Üye

Prometheus'a bak sen kurtardigi gibi bir sey istiyor :/ Bi de tatli gostermeye calismis kendini :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık