Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu seriden aksiyon namına tek beklentim ana karakterlerin havadan power up alıp milleti tokatlaması zaten. Adam dövüş çizemiyor bu bir gerçek, iyi olan noktası olay örgüsü ve hikaye. Şu arcla birlikte güç mevzuları sonsuza tek kapandı dersek serinin tadı damağımızda kalacak bölümleri gelecek diye umuyorum.

Bu arcın lastik gibi uzamasından bayağı bir tiksinmiştim. Şu arcda plan saçmalığı yapması bile başlı başına rezillikti, 2 yonkou var adada bas power upu indirt yani başka yol yok. Nitekim öyle de oldu ama serinin 2 yılı heba oldu gibi. Şu meşhur 5 yılda bitirme mevzusu da bu power upla gerçekleşebilir gibi.
 
Tek rahatsız olan ben değilmişim. Abi bu seninle 2. ortak görüşümüz. 1. de WB hakkındaydı.
Bu konuda ortak bir paydada buluşmaya gerek bile yok bence. Çünkü her Op okuyucusu ister Zoro ister Luffy fanı olsun, karakterlerin güç gelişimi konusunda tatmin oldum dememeli. Hee güçlenmeleri hoşumuza gider bu ayrı bir şey ama bu durum dürüst olmak gerekirse hiçbir fan kitlesinin içine sinmeyen bir durum. En azından öyle olmalı. Şu seride aptalca şeyler çizene kadar karakterlerin çatır çatır güçlendikleri, güç ve karakter gelişimlerini adım adım takip ettiğimiz şeyler çizebilirdi. Hani bir insan yüzlerce bölüm çizdiği serisinin içine nasıl kendi elleriyle eder cidden akıl mantık almıyor. Yazık...
 

eee Ben bunu önceden söylemiştim. Oyunu yapan ekibin Oda'dan bilgi kaynağı olduğunu.. Daha Mangada kesinleşmeden oyunda Kaido, element kontrolü yapıyordu. Shanks'ta da İleri silahlanma ile alakalı bir şey var demiştim. Zaten tam da bu yüzden şato prensini yk3 tutarken, Shanks tek koluyla bile imparator.
Şato prensi vs Yk3 hangi eşleşme ?
Shanks savaş sahneleri bu şekilde olursa cok güzel. Resmen kral haki akıtıyor etrafa. Ins bu sekilde dövüşür ilerde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık