Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin KK gücünde saldırılar yapması çok iyiydi.

Kaido'dan yediği ilk saldırı da muhtemelen sopa ona değmedi ama janjanlı haki sayesinde değmekten beter etti. Yine aynı şekilde 2. defa sopayı kafasına yiyeceksin hafiften sıyrıldı ben orada da çok az değmiştir diye düşündüm ama janjanlı haki sayesinde azda olsa darbeyi almış.

Şimdi Kral Hakiyle beraber hem savunmasına hemde saldırısına ekleyerek savaşıyorlar. Çok efsane bir Power Up aldı Luffy bundan sonrasını Amiral paklar.

Zoro'ya da ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Aga beee Zoro'ya bak. Yine kendini öne atmış kaptanımdan uzak dur diye. Reis bu saatten sonra sen Wano'nun sefirisin. Elinden gelen her şeyi yaptın kemiklerinin her bir zerresine kadar dayak yedin helal olsun. Benim için tayfanın vazgeçilmez en güçlü 2. adamısın.

Law'a da her şeyi sana bırakacağım demesi de yani ben ölürsem Sağ kol olacaksın mı diyor? Zoro bile yancı ilan etti Law'ı :D
 
Resim gelsin artık dünden beri Asyalının biri röportaj verir gibi konuşuyor biz de onu okuyoruz. İşi iyice abarttı karakterlerin sözcülüğünü yapıyor. "Kaido çok saldırı aldı ama canı neredeyse yanmamış, şimdi sendeyiz Zoro." :hhh:
 
Bölüm spoiler metnini detaylıca inceledim, sağlam bir bölüm olacak. Yeni bölümler fark ettiyseniz çıtayı artırarak önümüze sunuluyor.

Öncelikle en çok merak ettiğim taraflar belli oldu: Kid & Killer vs. Big Mom | Luffy vs. Kaido

Luffy 1v1'de Kaido alamaz diyebilirsiniz de Kaido şu an aldığı yaralarla Doflamingo seviyesine rahat düşmüştür diyebilirim. Önce kınlar Oden'in bıraktığı yarayı deşti, daha sonra Supernovalar Kaido'yu kesmeye başladı, Zoro herifi tokat manyağı yaptı -ki Zoro'nun Ashua ile Kaido'ya yarattığı tahribatı Kaido'nun Zoro'yu takdir etmesinden anlayabilirsiniz. Kaido şu an Zoro gibi ayakta duran bir ölü, Zoro'nun hasarından sonra çok fazla kan akıttığı spoilerda ayrıca belirtilmiş.

Sözün özü şu saatten sonra Luffy'nin Kaido ile 1v1 atması abes değil. Tahminimce, önümüzdeki sayı çatı gösterilirse Luffy artık Gear 5 mi açar, Haoshoku Haki ile mi taşar bilemem ama kesin efsanevi bir p-up alacak. Hele ki "Diğerlerine söyle... ne olursa olsun kazanacağım." cümlesi power-up belirtisi bildiğin. Söz konusu p-up savaşın sonucunu önümüze sunacak.

Gel gelelim aşağılara, Big Mom mevzusu iyice fiyasko oldu. Zeus da bayağı hayırsız evlat çıktı, evlatlıktan reddedilecek gibi duruyor bulutçuk. Bu arada Prometheus'un "Anne, bir isteğim var." demesi de kafada soru işaretleri bırakmıyor değil. Kaido'nun aksine Big Mom pek yara almış da değil, Kid ve Killer Big Mom'ın karşısında durabilecek midir bu da ayrıca tartışılması gereken bir husus.

Zoro tüm gücünü döktürerek son sözü Luffy'e bıraktı, şimdi ise iş başa düştü. Ana karakteri göreceğiz ana karakteri! Kır ulan şunun boynuzlarını, teker teker dök dişlerini aslanım! Tekme tokat "Bu Zoro için! Bu Yamato için! Bu Momonosuke için! Bu Oden için! Bu Kınlar için! Bu Wano için!" de.

Kaidou daha en son bölümde luffye sopayı geçirirken hiç öyle yaralı durmuyordu...Çok hafife almışsın.Zaten ne Dof ne Kata kolay düşmedi Kaidou hiç düşmez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık