Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle, Zoro eğitimden Oden ayarında bir güçte dönmüş. Bu sevindirici. Shogun arayan Wano halkına da duyurulur :)

Sınırıma geldim dedikten sonra Zoro'nun Ashura açarak saldırması, kral haki kullanmaması da hoşuma gitti. Oda bizi göz konusunda trollemiyorsa eğer, Zoro'nun bilinçli bir şekilde kral haki kullanabilmesiyle, kör gözü arasında bir bağlantı kurulacağı düşüncesindeyim.

Luffy'nin Kaido'ya teke tek atlay misun? deyip diğerlerini alt kata yollaması da sevindirici. Teke tek atlayacaklarsa taş çatlasın 20 bölüm kaldı demektir Wano'nun bitmesine.

Law katılsa da katılmasa da tayfadan biri artık benim gözümde. Hayırlı olsun.

Kid ve Killer Big Mom'ı nasıl alacak, Luffy yukarıda savaşırken Kid vs Big Mom savaşı çizilecek mi? Bunlar mühim sorular ama bütün arc boyunca korsanlar birbirine ihanet eder dendi. Oyunun başında duvarda asılı duran silah, oyunun sonunda mutlaka patlar misali, Big Mom ihanet edecekse Kaido'ya, bu bulunmaz bir fırsat bana kalırsa. Hatta ihanet furyasına Kid de katılırsa tadından yenmez.

Rayleigh, Kaido, Linlin, Akainu vb güçte insanlar, yani çağın zirvesindeki insanlar, mevcut güçlerine 30'lu yaşlarından sonra ulaşmışken 19'luk Luffy'nin, Kaido'yu bana bırakın demesi de ana karakter olmanın avantajlarını dibine kadar kullanmasından herhalde :) Bir de bazıları ''Rayleigh 2 yıllık eğitimde Luffy'ye hiçbir şey öğretmemiş yavv diyor.'' Luffy, diğer rakipleri dershaneye giderken Doping Hafıza'ya kaydolan öğrenci gibi, daha ne olsun :)
 
Son düzenleme:
Yes, Kaidou has taken quite a few blows in this chapter, but he is not affected by them at all (beyond a few gasps). Even Zoro's attack does not affect him that much (although he is going to leave a scar) since after receiving it he is still standing, he turns around, talks to Zoro and then attacks them as usual

Bu şaşırtıcı değilki oden kaido'yu yardığinda da hic bişey olmamış gibi odene tek attı luffy nasıl onca darbeye ragmen nomal bi şekilde savaşiyosa kaido da aynısıni yapıyo.
 
Ah Zoro OP aleminin 2 yonkolu en saglam saldirisini yemeden bu forma girip Kaido"ya girseydi be, acaba dedirttiriyor namussuz Oda surekli. :D
 
Kid ve Killer hazır aşağıdayken Bigmom ın tüm tayfasi süpürse temiz olur.
Kata ve ufaklıklar evde nasıl olsa. Adadaki gereksizler katledilsede keyiflensem ?
 
Hadi Zoro'ya git diyorsun adamın kırılmadık kemiği, harcanmadık hakisi kalmamış, Law'ı neden kovuyorsun ulan? Hahahahah
Dün sana demiştim bilinçsiz son atağı diye kullanmıştır. Ashura nihai atağını yaparken kritik bir durum olduğu ve kader anı olduğu için Zoro her şeyini bu atağa bağlayıp saldırdı. O arada da haki de açmış atağına da koymuş olma ihtimali var. Açıkcası bu tarz durumların iki yıl öncesinde Luffy'e de olduğunu düşünüyorum. Bunu her an yapabilmek bilinçli yapabilmek asıl güç..

Zoro da Kral Hakisi var diyenler yanıldı. Hiç belirtisi olmamıştı. Spoiler metnine bakarsak da kendisi de farkında değilmiş. Belki uyanışı daha önce de olmuş olabilir. Ama uyuyan bir güçtü. Mihawk da farkına varmamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık