Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden Kral haki muazzam bir etkendi. Hatta Zoro, Kata ve Dof'u kral hakisi olmadığı için hiç bir şekilde alamayacaktı.

Şimdi Kral haki ele ayağa düşmüş bir şey olmaya başlamış zaten. Ya karakteri sevmezsiniz anlarımda bir sahne ve olay mantığınızın üstünü örtmesin gözünüzü seveyim ya.
 
Ben odanın sanjiden nefret ettiğini düşünüyorum.Sanji gibi bı abazayı transların olduğu adaya 2 yıllığına yolluyor. Sonra balık adam adasında içinde biriken testesterondan dolayı nerdeyse kan kaybından ölecekti.Nerdeyse evlenecegi kız bunu sonradan sevsede ilk başta bunu kandırır.Ailesindeki o gawatlar tarafından kurtarılır.Bide ona kendi teknolojilerinden verirler.Kullanmiyacam diyip tukurdugunu yalar.çatids zoroyla luffy en güçlülerle savaşırken bu gene abazaliğı yüzünden dayak yer.Buda yetmezmiş gibi Robin diye ağlar.
Nefret ettiği yok. Karakter öyleydi ve akışında ilerliyor. Wano arc'ı bitmeden yargı peşinde olmamalısınız.
 
Zoro şimdiye kadar 2 kere Ashura açtı birini robota açtı zaten bunu neye dayanarak söylüyorsun? Önce zoan dışında birine karşı da Ashura açıp karşıdaki kişinin o aurayı hissetmemiş olması lazım.
Bu bölüm eğer kral haki açmışsa bunu görebiliriz gibi, diğerleri elbet hakiye tepki verecektir , sadece Kaido hissedip söylüyorsa daha İlginç olur
 
op şuan zirveye oynayan admlara odaklandıği ici kral haki değer kaybediyo gibi görünüyo lakin zaten 1milliyon da 1 cikan bi yetenek op dünyasın da kac kişi var belli değil düz mantıkla 1 milliyar insan olsa şuan 1000 kişi de h.haki var demektir
 
op şuan zirveye oynayan admlara odaklandıği ici kral haki değer kaybediyo gibi görünüyo lakin zaten 1milliyon da 1 cikan bi yetenek op dünyasın da kac kişi var belli değil düz mantıkla 1 milliyar insan olsa şuan 1000 kişi de h.haki var demektir
Hala kral hakisini tam olarak doğasını çözemedik. Olan ile olmayan arasında tam olarak ne farkı var. Kralın hakisi bir avantaj; ama olmayanda yok diye de olmayanı yenecek kaide de yok. Ben hala anlamadım.
 
Ya bildiğin fanlarının beklentisinin altında kaldı bakma bu kadar coştuklarına. :D “Yine Luffy indirsin ama Zoro kellesini alsın”dan daha savaşın ortasına gelmeden sınırına gelmiş Zoroya sevinme noktasına gelmişler.
Kınlar Kaidoyu kestiğinde artık Zoro kesmezse ayıp dedik zaten şimdi yara bıraktı diye uçuyorlar ama aynı Kaidoyu Luffy inlettiğinde “peh bu da ne ki” diye burun kıvırıyorlar. He benim için mevzu Luffynin sağkolu olmayı en azından bir arc sonrasında hakedecek kadar işe yarayan bir Zoro var ve bu noktada fena iş çıkarmadı. Bırakalım da buncacık şeye sevinsinler de sonrasında Luffy zaten yaptığı şovuna devam ederken daha az hazımsızlık yaşarlar belki :)
Carpecim sinek kanadından yağ çıkartılıyor gibi geldi bana da. Bazı sivri arkadaşlar beklenilen şeyleri sanki kimse dile getirmemiş sadece onlar belirtmiş gibi dillendiriyor o biraz garip geldi. :D

Ha Zoro eğer bu saldırıyı da yapıp ben gidiyom gibi bir tavır takındıysa bununla övünecek insanlara üzülürüm cidden. Luffy reis zaten yine yürekleri ağza getirecek hamleler yapacaktır orası kesin hazımsızlıktan ziyade içleri ekşiyecek :D
 
Zoro'nun zaman atlaması öncesi 2 tane haki'li saldırısı oldu.
Karşısına o yüzden Logia çıkarmamış demek ki E.oda.
Enel tek attı buna haki kavramı oturana kadar zoroyu logialara karşı savaşırken çizmek istememesi gayet normal karakterin bir ağırlığı var çünkü düşünsene zoro crocodile a bir kova suyla saldırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık