Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
İki sorum var fandaşlar.
- Linlin ve Kaido'nun attığı ortak saldırıyı Sanji yese kaç defa ölüp dirilirdi ?

- Zoro'nun Kaido kestiği saldırıyı Sanji yese kötürüm kalır mıydı ?
 
Zoro’nun kaba kuvvetini, armamentini, hasar gücünü ve dayanıklılığını al. Bi de sanji’nin kombo becerisini, kenbunshokusunu, hızını ve atikliğini al. Hepsini birleştirip üstüne enma ve suit ekle. İşte o güçlü bi sağ kol yapar.

İkisinde de güçlü bi sağ kola yakışır özellikler olsa da çok eksikleri var. Ve enma ne kadar kullanılabilen bişey, ne kadar yoruyor net değil hala.

Ben zoro’nun süper hızlı olmasını, sanji’nin de süper hasar vermesini beklemiyorum. Kendi tarzlarında devam ederler. Ama komutanlara kıyasla ikisi de kendi alanlarında yeterince üstün değil henüz. Luffy mesela dof’tan fiziksel dövüşte o kadar üstündü ki şehir turu attırdı. Yine de uyanış 20 dk uzak tutabildi.
Zoro için düşünürsek onun enma’sı g4 gibi hız da vermiyor iplerden hasar aldırmayacak vücut da vermiyor. Dof’la arasındaki fiziksel fark gear 4’ten bile çok çok daha fazla olmalı ki o açıkları kapatsın. Full kaba kuvvetle tüm uyanış iplerini kese kese dof’un üstüne koşup direk adamı 5’e bölecek kadar hayvan değil daha. Yüz yüze gelse enmayla kritik vurabilir artık ama o uyanışı aşacak hızı veya o kadar da abartılı kaba kuvveti yok.

Sanji için düşünsek rakip bi yakalasa yamuluyor. Tamam sinsice yaklaştı ama king bunu sezip bi çarpıştığı an sanji yamuldu yine. İyi ki suit dayanıklı yoksa ölüyordu. En fazla ne kadar etrafında dönebilirsin? İlla eninde sonunda çarpışacaksın one piece bu. O kadar da fiziksel dövüşte ezik olunmaz. Ya tüm saldırıları doclamasına yarayacak gelecek görme lazım ya da hell memories’te uzmanlaşıp azcık kendini koruyabilmeli.

One piece’te zoro’nun uzmanlık alanları(dayanıklılık ve hasar) daha önemli. Karakterler bodoslama çarpışıyor sürekli. Bu yüzden kendisini bi adım önde görüyorum hep.
İkisi beraber savaşsa birbirlerini çok iyi tamamlarlar. Bu arc ikisinin beraber yıkımcı harcayıp ardından çatıya da beraber gitmelerini isterdim şahsen. Zoro sadece enma’ya bağlı olmazdı güçlenip kınlar gibi kendi keserdi kaido’yu.
 
Timeskipten önce Oda ikisinide eşit gibi gösteriyordu ama timeskipten sonra Zoro bir adım daha öne geçti tam dedim Sanji suit aldı yine eşitler bu seferde zoro kaidonun saldırısını durdurdu (bir saniyelik bir şeydi tamamende durduramadı ama Yonkounun saldırısıydı yani boru değil) Sanjinin suiti bir şeytan meyvesi kadar güçlü yeterince abartılmadığını düşünüyorum hem dayanıklılık sağlıyor hem görünmezlik hemde saldırı gücünü arttırıyor ...
Gönlüm eşitlikten yana
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık