Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Asıl sorular şu ? 1 Zoro ve Luffy savaşa devam edebilecek mi ? Edecekse biri mi ikisi birden mi edebilecek ?

Linlin'i aradan çıkarmak için beş novanın ikisi ağır hasar yedi. Kaido düşmeden, Linlini kurtarabilir mi ? Kurtarırsa, novaların bu planı boşa çıkmaz mı ?
Luffy savaşa devam edebilir ama Zoro edebilir mi bilmem.İlerleyen bölümde son şovu olan Kaido'yu keserek savaş dışı kalır tahminimce.

Kaido Onigashima'yı gücü sayesinde hareket ettirebildiği için mantıken Linlin'i kurtarması gerek ama klasik One Piece kötü özelliği olan kibiri yüzünden çok büyük ihtimal böyle birşey yapmayacak.Hem bu sayede novaların planı başarılı olacak.
 
Zoro'nun o saldırıyı yiyip bilincini kaybetmesine şimdiden 1milyar ödül kesin üstünü de savaşın sonunda Kaido'ya açacağı bir delikle bakarız.Luffy Kaido'nun tek eliyle yaptığı thunder bagua da g4 haliyle teklendi şimdi 2 eliyle hibrid formda abanarak vurdu en kötü ihtimal yüzü gözü kanlar içinde kalkacak Luffy ona da şimdi den 2milyar garanti.BM'nin aşağı düşüşü çok basit oldu oradan bir şekilde gitmesi gerekiyordu zaten 2 yonko saçma olacaktı gitti de ama soru işareti de bıraktı keşke tamamen suya düştüğünü gösterseydi şimdi 2 bölüm sonra aniden bir şekilde ortaya çıkarsa sıkıntı.
 
Sonunda çatı katı savaşında işler ciddileştiği için mutluyum ama içinde Orochi ve Kınların olduğu sahneleri okurken kalbim sıkışıyor ve nefes darlığı çekiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık