Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Seriyi animeden takip edenlerin düşüncelerini merak ettim. Manga başlığında yeterince tartıştık fakat buradakilerin de düşüncelerini öğrenmek isterim.
Senin için yineleyeyim : ))

İlk bölüm çok karmaşık geldi. Zaten önceki sezonu ve önemli detayları pek hatırlamıyordum. Bu yüzden izleyesim gelmedi. Bir süre devam etmedim. Sonra tekrar başladım bir kaç bölüm sonra güzel akmaya başladı, taşlar oturdu ve eskiyi de az çok hatırladım. Opening ilk başta hoşuma gitmemişti ama devamında baya hoşuma gitmeye başladı. Şu an bildiğimiz SnK ayarında devam ediyor benim için.

Sasha sevdiğim karakterlerdendi ölmesine üzüldüm.
 
Ben izlemedim o benim kusurum/cahilliğim olsun :) Onun yanında jujutsu kaisen, demon slayer gibi çok övülen seriler de var ki henüz izlemiş/okumuş değilim. Benim ilk üçümde Aot, Fma ve Monster yer alıyordu. Aot ilk sıraya geçer diye düşünüyorum.
İzle güzeldir. Ama okuma.
 
Animede güncele geldim. Mangakayı tebrik ederim güzel gidiyor. Eğer bu şekilde devam edip güzel bir son olursa efsane serilerden birisi olup tarihteki yerini alacaktır.

Açılış çok hoş ve farklı olmuş. Ayrıca Marleylilerin gözetiminde yaşayan Eldialıları anlatıyor ya. Onların açısından seriyi görüyoruz ya hah işte seri gözümde daha da değer kazandı. Bölümler ilerledikçe işleniş tarzı ile daha da güzelleşti.

Ortalama bir mangaka olsa diğer bu sezonda diğer ülkelere direkt dalar geçerlerdi ve final verirlerdi. :D

Son bölümle Zeke'ye üzüldüm. Gerçi Eldialı her karakterere üzülüyorum. Eren de kesin bir şeyler planlıyordur. Yoksa öyle Mikasa ve Armin'e atar yapmazdı. Ha bir şeyler planlamıyorsa veya bir zorunluluk yoksa mangaka beni şaşırtmış olur ve daha da sevinirim.
Gabi dışında hemen hemen bütün Eldia'lıların hikayesi yeni dönemi çöp serilerine on basar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık