Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte onunla ilgili birşey yok.Sahneye baktığımda biri onları iyileştirmiş zaten.Sonra o sahneden sonra direkt Oden sahnesi geliyor.Herkesde Oden'ın Kızıl Kınları iyileştirdi düşüncesine kapıldı.

Yani dediğin gibi bir başka kişi ise o kişi muhtemelen ya Marco'dur yada Chopper'dır.Çünkü başka tıp bilimi bilen başka kimse yok orada.Eeee Marco ve Chopper'da kalenin başka bir tarafında olduğuna göre bu kınları başka kim iyileştirmiş olabilir.
İşte bu yüzden silüet çizmiş. Çakal oda :(
 
Sen git annesiz babasız büyü onların yerine iki ağabey bul bunlardan biri erken yaşta öldüğünü gör diğerinin senin elinde öldüğünü gör, bundan önce aile yerine koyduğun tayfanı o halde gör.sence bunun yanında Law veya kid konuşulabilir mi?
Bunun böyle bilinmemesinin tek sebebi luffynin sürekli mutlu gözükmesi.
Rosinante adam değil mi? Sabo'nunki sosyal deneydi, dirildi yine abi kardeş mutlular.
 
OP evreninde cehennemi yaşamamış adam yok gibi bir şey, bunların içinden Luffy'nin durumundan daha beter olanlar çok. O yüzden boş laf. Bizim dünyamızda olsa neyse yaşadıkları ağır da OP standartlarına göre normal, dediğim gibi orada Law ve Kid'in de aşağı kalır yanı yok zaten, ama o lafı Kid dese millet linçlerdi.
Seride bir yakını ölen çok kişi yok. Olanlar da Luffy'nin sevdiği kadar sevmiyor bu sebeple çıldırma durumuna geçmiyor. Kid için tayfası dağıldı denilebilir. Ama ölen bir yakını ya da tayfasından birini görmedik. Kid'in en büyük olayı da Kadio ile karşılaştıktan sonraki durumları. Law için bir nebze Luffy'ye yakın diyebilirim. Ailesini ve Roshinante'nin ölmesi onu da mahvetti. Ama Luffy'ye çok yakın olsa da Luffy kadar değil. Kid'e gelirsek; Kid'e ben böyle birşey demem. Herkesin sıkıntısını en iyi kendi bilir. Sonuçta sevdiğin belki hayatındaki herşeyini paylaştığın insanlar dan ayrılmak Kid için büyük üzüntü sebebi olmuş olabilir. Ama Kid'in tepkilerinden anladığımız sadece üzüldüğü. Bayılma derecesine geldiğini görmedik.
 
Mantıklı Toki, Kanjuro'nun hain olduğunu bilmiyor.Bu yüzden tüm Kızıl Kınları(Kanjuro dahil) iyileştirip gitti.Peki neden gelmişken savaşa dahil olmadı?Yani sonuçta Oden'ın eşi bir cümlesi bile Kızıl Kınların ve Wano Halkının isyanını güçlendirmesine büyük etken olur.Belki de daha sonra böyle bir sahne görürüz.

Ama bu yorumun oldukça mantıklı.
Momoyu bulmaya gitmiş olabilir bilemiyorum.Dediğin gibi detayları sonra gösterebilir.Oda çizene kadar anca fikir yürüteceğiz işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık