Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennemde elim sende oynarsa karakter, Zoro'nun defalarca ciddi olun iki yonkou var karşıda demesine rağmen sonra da çıkıp ohuu ben ne cehennemler gördüm derse, ben de lafımı ederim. Burada bu sitedeki herhangi birine söylediğim bir şey yok, Luffy'e laf ediyorum. Sen karşılığında direkt bana laf ediyorsun.
Cehennemden kastından bahsediyorum ben. İkincisi sana saldırmak değil bu anti Luffyci gruptan önde gelen birine sözüm. Seride Luffy'nin bir açığını (sözüm ona açık) bulayım da saldırayım kafasındaki herkese bu sözüm. Seride kendinden geçme noktasını geçmiş Luffy gibi kaç karakter gördük. Belki buna da başkalarının hayatlarını bilmiyoruz dersin. Doğrudur ama biz bilmediğimiz şeyle hüküm veremeyiz. Ve evet Luffy seride cehennemi yaşamış bir insandır. Hem de o çatıdaki herkesten (bildiğimiz kadarıyla) daha çok.
 
Bana kalırsa Kanjuro


Bak gördüğüm tüm yorumların içinde en mantıklı soru.Dünden beri düşünüyorum Kanjuro kınları neden direk öldürmedi de iyileşmelerine yardım etti?

Hayır şahsen kınları öldürmek istese ne diye iyileştirsin? Adam aptal mı?

Var işte bir şey var ama ne onu çözemiyorum?
Bence kınları iyileştiren kişi kanjuroyuda iyileştirdi neticede hain olduğunu bilmiyor ve kınlardan biri olduğunu sanıyor olabilir.Büyük olasılıkla toki kanjuroyu görüp iyileştirdi kınların yanına gitti iyileştirip görünmeden oradan ayrıldı.Kanjuro toki geldi diye oden geldi hilesi ile kınlara karşı bir plan yapmış olmalı.Başka bir açıklama bulamıyorum.
 
Tam ve İyi çeviri

- Someone asks about Yamato and Momonosuke's part.
- The Japanese leaker says it is 1 page of the chapter.
- It seems Momonosuke can control his transformation much better.
- Yamato wonders if Luffy is OK and says that he wants to fight Kaidou as Oden.
- Momonosuke says that Luffy is weakened but that he is fine.
- Shinobu is surprised to hear him and asks how he knows that.
Aslansın Momo, kaplansın Yamato! Yetiş ya Yamato, yetiş ya Momo! Çatı katının size ihtiyacı var. Özellikle Yamato'ya, çıksın da keyfimiz yerine gelsin biraz. ?
 
Daha hala oy dan bahsediyorsun beğenmiş olabilirler ama bu onun balon olduğunu değiştirmez. Şimdi doflamingo ile kapişsalar dof 10 dk kaçak oynasa luffy balonu havası inse etrafında kim de yoksa birebir de direk kaybeder. Goku dan fazla esintiler ozentiler var örnek : monkey ismi başı mesela vites vites yükselmesi, koca bı aptal olması karakteri kendine has bi havasi yok heryeri copy paste edası ile goku. Kimin kime oy verdiğinin de hiçbir önemi yok. Bak akp ye adamlar her türlü kazanıyor peki bu onları iyi insanmi yapıyor? Bu arada yaşım 33
Bak yaşım 33 diyip karakter konusunu vs ile yapıyorsun ben bunu anlamıyorum hadi onu geçtim akp ti başa getirenler kimdi ? Onu düşün iyi olup olmadıkları önemli değil iş yapıp yapmadığı önemli bir karakter balon olsa bu kadar sevilmez senin anlayışın tuhaf bizim değil bunu anlamaya çalış. Goku esintisi dediğin adama goku fanları bile bu iki seriyi karşılaştırır iken luffye atıyor karakter konusundaki oyu yani sen düşün. Boş karakter muhabbetine girme sevmiyorum de geç...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık