Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
İsyan değil. Shiryuu'nun zalimliği haddi aşınca Magellan rütbesini alıp içeri tıkıyor adamı. Magellan oranın müdürü. Ona karşı gelmek demek bütün ID'yi karşına almak demek. Dövüşmeden hapse girmiş olması çok daha muhtemel.
İnsanlar Magellan'la dövüşüp çiziksiz kodese tıkılan bir Shiryu'yu hayal ediyor olsa gerek. Çünkü Shiryu'da gerçekten çizik yoktu. İki denk adam dövüşüp nasıl böyle bir sonuç ortaya çıkıyor acaba ? Allah Allahhh!
 
Güncel zoro alır hakinin zehire karşı nasıl etkisi olmasına baglı aslında ama magellana hasar verebildikten sonra magellan zehire meyvesine cok güveniyor zoro hakiyle enma ile bir saldırı magellanı mefta eder
 
Teach'in meyvesi ortamdaki her meyveyi kapatmıyor. Marco uçabiliyor ayrıca, yerdeki karanlıktan da kaçabilir. Teach'i tutabilir elbette. Ben Teach'in o zaman bile güçlü olduğunu düşünüyorum yine de. Tek savaşla Yonko gücüne çıkmamıştır. Shiryuu da 2. komutan gücündedir o savaşta en kötü.
Karasakal tutamazsa kacar lakin o teknıgi kullanınca adam cekiyor ve meyven pasif oluyor magellanın mesela gücünü bilmiyordu o magellan saldıramadan direk kendine cekse magellan bir halt yapamazdı
 
Sizce Güncel Zoro diyor
Biliyorum. Bunu bilerek bu cevabı yazdım zaten. Arabasta'da alan geniş olduğu için Zoro kolayca kaçınabilir. Magellan ise geniş alanda iyi saldırı yapamaz. İmpal Down'da durum değişiyor. Zoro orada Magellandan kolayca kaçınıp, saldırı yapamaz. Hem Magellan'ın meyvesi haki filan dinlemiyor. Günümüzdeki Magellan'da da durum hemen hemen aynı olurdu.
 
Elbette Luffy'nin saldırıları güçlendi. Kaido'ya yapılanlardan sonra bir dövüşte hasara bakmak en mantıklısı. Sonuç olarak Luffy iki saldırı ile de bir şey elde edemedi. Oda'nın konuyu anlatma tekniklerine göre çizimler değişiyor.
O kadar da olsun tabii, Magellan o saldırıyla teke gitse şimdiye adını bile hatırlamazdık. Ama aynısından birçok kez yese ne kadar dayanır bilmiyorum.
Mangada haki tam oturmamıştı ki. Armament’in “sertleştirme” özelliği hiç yoktu hatta. Hakisiz luffy lig olarak o kadar aşağıda değildi o zamanlar.

Luffy buddha formundaki sengoku’yu tankladı. Garp’tan kan aldı. Kizarudan defalarca meyveli tekme yedi sadece geri uçtu. Şuanki hakili saldırılarla hakisizleri karşılaştırsan bi ton mantıksızlık var.

Rakamsal olarak luffy çok güçlendi. Ama mangadaki haki mantığı değişince tüm dünya da güçlendi. Koca wb tayfasında haki bilen 3-4 kişi vardı sen düşün. Big mom’ın çöpleri haki biliyor.
Öncelikle, Beyazsakal'ın tayfadindaki çöplerin haki kullanamadığı kesin olarak geçiyor mu ki?
Garp savunma yapmadığı zaman normal bir insan zaten, kendini de bırakmıştı. Sengoku durumu da Chopper'ın aynı şekilde Big Mom'un saldırısını durdurmasıyla açıklanabilir.
Luffy güçlendi, ama tüm dünya güçlenmedi yani bence. O kısma katılmıyorum. İki yıl öncesi bir karakterin bariz bir şekilde güçlendiğini (power-up almadan tabii) hiç görmedik.
Magellan daha güçlü dönerse çok şaşırmam, ama kesin öyle olur dememiz için elde veri yok. Adamın gösterdiklerine göre yorum yapıyorum o yüzden.
 
Adamı başımıza amiral seviyesi yaptınız. Değil amiral, sağ kol etmez. Meyvesi tehlikeli sadece. Siz herhangi bir amiralin sadece meyveyle o güçte olduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Amirallere kairoseki taksan, MF Luffy'nin G2 yumruğunu tınlamazlar bile.
Magellan tek boyutlu bir rakip. Sadece bir yönüyle çok tehlikeli. Böyle adamlar asla elit seviyeye çıkamazlar. Weevil gibi bu bakımdan.
Kaido G4'ü tanklayıp, Zoro'nun saldırısından bedenine gelmesin diye kaçıyor. G2'ye yamulan Magellan'ın, G4 amel defterini kapatır. Zoro Kaido'ya attığı saldırıyla, Magellan'ı ID ile beraber ikiye böler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık