Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'yu Kim ya da Kimler Canlı Yakalamıştır?

Kaido'yu kim/kimler kafeslemiştir?


  • Kullanılan toplam oy
    73

Üye silindi 5781

Bir iletişim kopukluğu oldu sanırım aramızda. :d Çaylak zamanında yakalanmıştır dediğim Kaido'ydu.
Benim demek istediğim şey şu, Kaido Wano'ya geldikten sonra hiç yakalanmadı. Bir şey olduysa öncesinde olmuştur. Kong o sıralar filo amirali olsa bile bir şekilde Kaido ile karşılaşmış ve onu yakalamış olabilir.
Yok iletişim kopukluğu değil bu aralar okumaya üşeniyorum benim hatam. Dediğin gibiyse neden olmasın hani ihtimal var tabii ki de 18'de 1 veya daha fazla sonuçta :D
 
Yakalanmasına rağmen öldürülememesi saçma.


En kötü hapishaneye koyarsın, yemek su vermezsin geberir gider açlıktan. Ya da Garp'ı Sengokuyu çağırır içten patlamalı yumruklarla bitirirler işlerini. Ama yok yakalandı ama idam edilemedi lafı geçecek ki heyecan kassın:artiz:
 
Daha yeniyetmeyken Garp veya Sengoku yakalamıştır hatta Bigmom Denizcilerle anlaşma yapıp bunu vermiş bile olabilir, neden bilmem böyle bir şey çok seksi geldi şuan.
 
Garp dövse silüetler arasında görürdük. Adamın dövüş tarzı yumruk sonuçta. Yumrukla içten patlamalı hakiyle dayak atan birini kaido unutmaz.

Kaido ömründe 7 kere yenilmiş onlar da ne şekilde belli değil. Garp ve sengoku hayatta olduğu halde “teke tek dövüşülüyorsa oyunuz kaido’dan yana olsun” deniyorsa tek başlarına yakalamamıştır onlar.

Normal bi şekilde yakalanmamıştır. Adam 7 kere yenilmiş ama 40 kere idam edilmiş. Tüm ömründe 7 kere yenilmiş deniyor kim bilir kariyerinin başlarındaydı o da. Luffy mesela daha çocukluğunda yüzlerce kez kardeşlerine yenildi. Korsanken saymaya başlasak crocodile’a yenildi.
7 kere yenilmenin büyük bi kısmı o silüetteki isimlerdir. Onun haricinde toplu dalmışlardır. Şuan mesela adama önce 9 kın sonra 5 süpernova daldı. Öyle devrilmiştir.
 
Evet doğru dedin de o vakitte filo amirali Sengokuydu. Kaido sefere çıkan birisi ama bu Wano'ya ilk ayak bastığında da böyle mi oldu bilmiyorum. Daha doğrusu bilmiyoruz ama ayak bastıktan 2 yıl sonra Wano'da savaştığını biliyoruz.
Ülkesinde Oden gibi birisi varken sefere çıkması doğru mu olur?
Aksine Oden gibi birisi varken ülkesini korumak için savaşıyordu Gecko Moria ile.
Yani ihtimaller üzerine konuşursak dediğiniz gibi sonuçta bu adam 18 defa yakalanmış illa bir tanesi bu aralığa gelmiştir bunu yapan da FİLO AMİRALİ Kong'tur diyebilirsiniz :D
Yani Akaiunu'nun bir plebi alması gibi bir şey bu.
Akaiunu Bonney gibi kilit ve gizemli bir insan için harekete geçen bir karakter mesela ki kendisi bir Filo amirali.
100m'lik korsan yakalayınca şiçilik veriliyorsa Wano'ya çökmüş Kaido paketlenince neler neler verilir kim bilir:d

Bu arada Wano'da açıklanmazsa bile Akainu'ya bu işi kitleyecek gibi Oda. Son savaş öncesi hem itibarı toparlanmış olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık