Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süredir OP okumuyordum, kendi rekorumu kırdım diyebilirim.

Bölüme gelecek olursak fazla yorumlanacak bir şey yok. Momonosuke'nin yediği şeytan meyvesinin taklitte olsa orijinalinden farkı olmadığının altyapısı hazırlanıyor gibi. Kaido adayı havaya kaldırdığın da yere indirecek kişinin Yamato olacağını söylemiştim, tabi o zaman Kaido ve Yamato arasında soyu ejderhaya dayanan bir ırk ilişkisi olduğunu düşünüyordum. Şimdi bu olasılık Yamato'dan Momonosuke'ye geçti. Zunisha'yı bilinçsizce kontrol eden Momonosuke'nin Onigashima'yı meyve yeteneği ile kurtaracağını düşünüyorum.

Chopper'in zamanlaması çok iyiydi. Hyogoro açısından demiyorum, Marco açısından. Bu virüs olayı devam etseydi Marco, King ve Queen dışında Perespero ile de uğraşmak zorunda kalacaktı. Şimdi X-Drake - Chopper vs. Queen, Hyogoro vs. Perespero, Marco vs. King denklemi görebiliriz.

Son sayfaya gelecek olursak, aklımı karıştıran bir nokta var. Karşımızdaki karakterin gerçekten ama gerçekten Oden'in ta kendisi olduğuna kendimi ikna etmek istiyorum ama katana konusu aklımı karıştırıyor. Ya kılıçlara dupe yapıldı ya da ilginç bir durumla karşı karşıyayız. Konuyla ilgili çok spekülasyon yapılır da bulandırmaya gerek yok ileri de görürüz artık. Hadi iyi geceler.

üstad kılıçlar aynı değil orjinal kılıç sapları dört yapraklı yonca gibi bunlar yuvarlak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık