Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Oden?

Oden necidir?


  • Kullanılan toplam oy
    189
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in olmasına gerek yok aslında. Birkaç güçlü ve bilindik adamı gelse ona da razıyım :7 Wano savaşına biraz hareketlilik şart, çok yavan ilerliyor yahu. Savaştan zevk alamıyorum :/
Oden geldi işte :oleyo2: Wano gibi bir yere birkaç adamını göndermez, hem denizcilere giderken gücünü azaltmak da istemez Teach ama o olmazsa Shanks olur ya, dert ettiğin şeye bak.
 
Nedense, Devon olmayacağından neredeyse emin olsam bile, Devon'un orada oluşu, ve Teachlerin bu savaşa çok erken katılması cidden muazzam olurdu. Birkaç saatir düşünüyorum hikayenin böyle ilerleyişini. Hiç beklemediğim one piece bölümlerini dört gözle beklerdim. Off Off.

Hayal etmesi bile güzel be. Lütfen 111 kişi yanılsın ve o kişi Devon olsun :(
3 yonkou, marco, samuraylar, hasır şapkalar, Cp0, oden...
 
Öncelikle 1004. Sayıda çizilen silüetin Oden olmadığına hem fikiriz sanırım. Onun hala Toki olduğunu düşünmekteyim.

Peki Oden nasıl günümüze gelebildi? Ben bunu Naruto’daki Sasuke vs Danzou savaşındaki bir sahneye çok benzetiyorum. Danzou’nun arkasında bir anda itachi belirmişti ve herkes şoka girmişti. Okuduğum günü hala hatırlıyorum. Aklınızın ucuna gelmeyecek teoriler dönmüştü ancak genjutsu çıkmıştı çok basit bir şekilde.

Smoker’ın da dediği gibi, gelen Oden bir tuhaf. Yani görünüşü aynı ama sanki orada değilmiş gibi. Yüzünde Oden canlılığı, mimiği yok aksine sanki boşluğa konuşuyor gibi bir hali var. Neredeyse star wars leia’nın hologramı gibi bir şey demek isterdim ama kanlı canlı karşılarında duruyor.

Ben Toki’nin Oden’i bir şekilde 20 sene sonrasının bugününe getirdiğine inanıyorum. Geçmişte yaptıklarını yapmadan önce geleceği görmek istedi ve o bizim izlediğimiz efsanevi saat yaşandı. Oden ve Toki her kelimesinde 20 sene sonrasından bahsediyorlardı. Çünkü geleceğe gitmiş ve kendileri görmüştü. Tekrar geçmişe gidememe olayı var biliyorum ancak onu da bir şekilde açıklarlar çok sorun olmayacaktır.

Bana en mantıklı bu geliyor.
 
Bu kadar büyük bir karakteri tilkiymiş, Kanjuro'nun çizimiymiş falan diye bir şey yapmaz ya bu adam. Çok hatası var, bizi arada delirtiyor ama bu kadarını yapmaz ya.

Yaşıyor. Şimdi bir sürü karakter öldü. Karşımızda WB'yi görsek şüphelenmeyiz herhalde. Ya ruhtur ya da Vegapunk klon yapmıştır deriz. Adamın yaşama ihtimali olmaz. :D

Oden'i birden böyle çiziyorsa bir şekilde yaşıyor olmalı.
 
Karasakalın adaya geldiğini düşünmüyorum Devon orda ne arasın
Kanjuro bitti artık onu da görmeyiz
Bana gerçek gibi geldi ama gerçi ilk gördüğümüz silüet Toki olsa ve zaman meyvesi ile Odeni döndürmüş bile olsa kafamızda çok soru işareti kalıyor neyse yakında göreceğiz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık