Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm kötüydü. Şaşırdık mı ?
Enma gidecek diye korkuyorsun di mi doğru söyle :oleyo2:

Reis iyi hoş da adamın yaşlanmamış olması teoriyi bozuyor. Yani gelen gerçek odense, zaman yolculuğu yapmış olması lazım.
Yolda eve dönerken bir anda aklıma gelen bir ihtimaldi. Ayrıca o dediğin ihtimali de düşündüm. O yüzden Toki yazdım. Belli süre dolaştıktan sonra geleceğe gelmiş olabilir ayrıca Oden reis karizmatik enerjik bir karakter o yüzden yaşlılığı belli olmuyor da olabilir...
 
Önceden 2 yonkou aynı anda nasıl inecek diyorduk. Şimdi Marco'sundan tut Oden'ine kadar takviye kuvvet, ek olarak Monster Trio'nun her birine power up geldi. Chopper bile Queen ile vs atacak halde galiba, bir de Sanji daha kendine rakip bulamadı :D Bizimkiler şu anda açık ara güçlü görünse de daha piyasaya Orochi ve CP 0 çıkabilir. Lucci gelse de Sanji'nin rakibi olsa derdim ama önceki arc Mariejoes'ta olduğu için gelemez herhalde. Bakalım neler olacak... Oden ne yapacak, Sanji kimle vs atacak, Chopper cidden Queen ile bire bir kapışacak mı merak ediyorum. Daha bir de Jinbe'miz var bak...
 
Bir bölüm baştan aşağıya çöp olabilir mi? Yemin ediyorum olabiliyormuş lan. Arkadaş bu ne? O zerre komik ve ilgi çekici olmayan sahneler aşırı uzatılmış geri zekalı bir drama ki dram bile değil adamın kurtulacağını ölmüşleri dahi biliyor anasını satayım. Sonundaki sahne de inşallah rüyadır ya da bir meyve yeteneği falandır. Yok abi bunun bu saatten sonra kabul edilebilir bir geri dönüşü kodumu karakteri seriye girdi ve çıkana kadar ırzına geçti zaten yeteri kadar. Bir sal artık be Oda.

Bu Queen salağının da her bölüm tipi daha mı leş oluyor yoksa bana mı öyle geliyor lan :/ O da ayrı bir çöp anasını satayım.
 
Kaidonun türü yayın balığı türü (ejderha).

Kaidonun kızıda aynı dönüşüm yeteneğine sahip.

Kaidonun meyvesiz olma ihtimali bence daha yüksek. Kim bilir belki meyvesi vardır fakat göstermiyordur. Belkide ejderha türü şeytan meyvesi yiyince işe yaramıyordur.

Bana kalırsa kaidonun ejder formu dayanıklılık, savunma ve genel saldırı özellikli insan formu ise güç, hız ve 1e1 de daha etkili olacak şekilde tasarlanmış.

Yine aklımda deli sorular var. Olasılıklar çok çok fazla :gamyon:

Oden i görmek çok hoşuma gitti. Öldüğünde üzülmüştüm. Bu karakter yaşamalı yaşamak zorunda diye düşünüyordum hep. Karakteri çok süper yapmışlar. Kız olsam odene ... Neyse umarım Oden odendir. ??
 
Shanks kaidoyu nasıl durdurdu diye merak ediyorduk, meğerse kaido bu çöp komutanların yanındayken karşımızda tek kişi gibisin evine dönde rezil etmeyelim seni demiş shanks, kaidoda wano kuni meyhanesinde benim adam gibi astlarım olmicak mı diye ağlayarak içmeye dönmüş wanoya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık