Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden yaşıyor mu ?Eğer yaşıyorsa şöyle bir açıklama yaparım şahsen Orochi'nin öyle kolay ölmeyeceğini düşünüyorum. Belki Kanjuro'nun tekniği falan konuşmuştur o olayda. Aynı teknik Oden'in idamında da etkin olabilir. Ama kafamı karıştıran belindeki kılıçlar... Umarım hayaldir. Hayal olmasa Beyaz Donlu Canavarımız gözümden düşer. Çünkü Kınlar yukarda savaşırken adama sorarlar ne yapıyordun diye.
 
1001. bölümde geçen bu sahneyi spoiler bölümünde ilk gördüğümde iki yonkou ile kapışırken böyle saçmalıklara ne gerek var tarzı şeyler söylediğimi hatırlıyorum fakat sonra mangayı okuyunca komik buldum.


Bu sahne de komik bence. Bu kadar ciddi bir savaşın ortasına böyle mühim karakterlerin böyle saçmalıklar yapmasına ne gerek var derdim eskiden olsa ama sonra düşünce yapımın hatalı olduğunu fark ettim. Eşdeğer bir örnek değil ama Luffy MF'de Jinbei vasıtasıyla 3 amirale odun fırlatınca saçma değil ama bu saçma öyle mi dedim kendi kendime. Hem bu tanuki şakası, Alabasta zamanından beri devam eden bir şaka. Komik yani.

Bence de.

Her eserin kendi tarzı vardır sonuçta. Bazı eserler daha ciddi daha karanlıkken bazılarında komedi bolca bulunur. Her ikisinin de tadı ayrı ve her ikisinin de alıcısı var.
 
Abi hayır ya yine geldi bu illet herif.Olmasın işte şu.Bu Oden Catarina Devon çok belli abi.Sen niye şimdi araya Teachi sokuyosun ki offf çok saçma yaa.Nasıl geliyor her yere sessiz sedasız çıldırırsın ya böyle bi karakter yok.Nefret ediyorum şu karakterden.

Valla Lucci'ye kaldık ben size diyim.Teach ya istediğini alır ya Lucci engeller şu işi.
 
Bence de.

Her eserin kendi tarzı vardır sonuçta. Bazı eserler daha ciddi daha karanlıkken bazılarında komedi bolca bulunur. Her ikisinin de tadı ayrı ve her ikisinin de alıcısı var.
Aynen öyle. Luffy, Crocodile ile savaşırken kaç kere öleyazdı ama Mizu Luffy sahneleri aşırı eğlenceliydi ya da Zoro'nun Usopp'u kılıç olarak kullanması. Kendi adına konuşuyorum tabii ama bizimkilerin rakiplerinin gücü arttıkça işleri yapış şekillerinin de daha ciddi olması gerektiği fikrini savunuyordum ama hayır yani böyle olmasına gerek yok. Seri 24. yılında ama hikayede 2-3 geçti. Bu karakterler güçlendi bu sürede ama Chopper daha 17, Luffy 19 yaşında. Allah affetsin Brook 90 küsur yaşında ama Smoothie'yle yapmaya çalıştığı müzakere sürecini hepimiz hatırlıyoruz. Bu karakterlerden bir anda olgunlaşmasını beklemek hata olur.
 
Son düzenleme:
CP0 , Momo nun meyvesinden bahsetti.Bu boşuna değildi elbette.Dovüs eğer havada sona erecekse ayni Balik adam adasındaki sahneleri tekrar göreceğiz demektir.BA adasında dev gemi düşüp Ba adasını yok edecekti Deniz Kralları kurtarmıştı.Kaido ile olan dövüş 2 ucu keskin bir bıçağa dönüştü anlaşılan .Eğer Kaido yenilirse ada başkentin üzerine düşecek .Kaido yenerse de düşecek gerçi ? Ama Kaido bunu koz yada korku unsuru olarak kullanacak kesin.Bir arkadaşında dediği gibi olacak sanırım Kimsenin tahmin etmeyeceği şey Kaido nun yeteneği bizzat Momo da var. çünkü bulutlara tirmanip uçtuğunu daha önce görmüştük. Adayı da bir sekilde düşmekten Momo kurtaracaktır.Zatem hiç bir işe yaramiyorum diye sizlanmasi boşuna gösterilmedi.

Momo yediği meyve sayesinde Wano nün başkentini tek başına kurtaracak olan kişi .Günün kahramanı yani.

Artık Momo yu ezmeyin arkadaşlar .Oda ta neleri düşünmüş kaç bölüm önce . Gerçekten iyiymiş
 
Oda gerçekten sürerim odeni patlar millet kafasıyla iş yaptıysa yazık kafasına.

Bu oden meselesini kendi çok iyi yedi,karakteri falan sevdi belli ki.

Ancak bu sefer bize yediremedi,oden gibi bir adamın benim nezdimde hiç bir sempatisi yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık