Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bi bölüm hiç beklemiyodum oden milleti tokatlamaya çıkar yukarı bi bakar zoro yargı dağıtıyo :d 5 bölümdür sanjinin dayak yemesini görüyoduk ona bişey denmiyodu 2 bölümde chopper milleti kurtardı gitti kaido nun adamlarını adamı yaptı milleti iyileştirdi yetmedi queen i tokatladı ama daha spoiler çıkmadan bölümün adı tanuki diye denmedik laf kalmadı şimdi chopper a bunları diyenler utanabilir mi :D bu saatten sonra choppercıyım. Chopper>Sanji :D
 
Son düzenleme:
Acaba Oden de şeytan meyvesi olsaydı nasıl bir durum ortaya çıkardı. Öldüğünde şeytan meyvesi başkasına geçerdi. Aynı 20 yıl sonra bugüne ışınlandığında şeytan meyvesi 2 tane olurdu. Mesela Blackberd vs Wb de 2 side aynı güce sahip mi olurdu.Kafamda deli sorular.
Onu bende düşünüyorum aslında. Ace ve Whitebeard gelse tekrar Sabo ve Teach şu anda meyve kullanıcısı olduğu için acaba aynı şekilde kullanıyor olabilirler mi? Gerçi Kaido'nun meyvesinin yapay olanı yaratıldığına göre meyvenin ruhu bir önceki kullanıcıda da olsa sırıtmaz muhtemelen.
 
Oda'dan chopper form power bekliyorum. luffy gibi süre siniri var. Bu arc belki uzatabilir ya da üstune katabilir ama rakip belli degil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık