Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti


  • Kullanılan toplam oy
    529
Düşmanı büyük gösterme ve ana karakteri süründürüp "Bakın ana karakter yalandan iki power up'la düşmanını ezmiyor hemen. Diğer shounenler gibi değil OP" deme fantezisinden başka bir şey yok. Croco dövüşüne siz aşırı zorlama dersiniz, mangaka bölüm adını "Rakibini Aşmak" koyar. (Bkz. One Piece Manga 209) Öyle ki MF'de önüne gelen herkese atar yapan Croco, Luffy'ye aynısını yapamıyor. Sebep? Çünkü Luffy onu aştı. Bu şekilde çizdiği için bu dengeyi bozamadı mangaka haliyle. Ha seri başındaki Luffy ile MF'deki Croco çok farklı seviyelerde orası ayrı. O da mangakanın sıvaması işte. Yoksa Alabasta'da Luffy yerden yere çaldı Croco'yu.

Anlatabilmişimdir umarım. :)
''Sen aşacağım'' ya da ''Seni yeneceğim'' değil miydi o bölümün adı? :S
 
Ne için kullancaksın? Doğru ya unuttum alışkınsın sen. :D



Ortamlarda plotarmor, zorlama yok dersin kim bilecek? :rolleyes: :hhh: ;)
Tamam işte, Oda tarafından Luffy'ye zorlama yapılıyor hep. Yoksa ilk karşılaştıklarındaki Luffy ile üçüncü karşılaştıkları Luffy arasında uçurum fark yok. Oda'nın ''dışmın çık gıçlı, Lıffy bını nısıl yınıcık'' uzatmasından başka bir şey değil.
 
Abi neyi tartışıyorsunuz ya. Tabiki iki defa kaybedip su içerek geri gelmek zorlama değil tabiki o kadar yendiğin adam ard arda geri gelmesine rağmen yerdeyken bir tane daha saplamamak zorlama değil. Luffy bilediğinin hakkıyla indirmiştir Crocodile'ı(!)

Enel bildiğin meyve üstünlüğü nesi zorlama merak ettim neyse geçiyorum.

Gecko Moriah bitmiş zaten yenecek ruh yok herifte çökmüş... Luffynin yenmesine gerek yok Oarsla dünyayı ele geçirecek garibim.

Katakuri, luffynin aşık olduğu yüzlerce isimden sadece biri. Bu zafer değil Luffy antrenman yapıyor.

Rob Lucci dişe diş iki erkeğin çarpışması zorlama falan kimse diyemez. Diyene basarım engeli.

Diğerleri de temiz galibiyetler benim için tek zorlama galibiyet Crocodile; Katakuri dövüşünde ortada bir zafer yok. Hani küçük kardeşinle güreşirsin onu fiziksel gücünle ezersin ama üzülmesin diye güreşi ona kazandırırsın ya hehh işte o Luffy, Katakuri dövüşü.

Flamingo ve Hordy ise o kadar dayanması zorlama olan kötüler.
 
Fan çevirisi, resmi çeviri falan derken birkaç tane başlık olabiliyor bildiğin gibi. Benim okuduğum kaynakta "Rakibini Aşmak" olarak geçiyordu. İkisi de aynı kapıya çıktığı için çok fark etmiyor gerçi. :/
Tam olarak aynı kapıya çıkmıyor ama neyse. Zaten sıvama olduğunu kendin de yazmışsın.
Tek katılmadığım nokta ''Croc Luffy'e aynısını yapamadı'' demişsin MF de. Bunu tam olarak nereden çıkardın bilmiyorum ama WB olayında Croc'un sözlerine bakmanı tavsiye ederim. Tüm bunları geçelim o kadar saçma olay var ki Alabasta da işlenen tek tek yazmak istemiyorum şimdi. Hani ya Croc'u orada bırakması lazımdı Mangaka'nın ya da şuan yaptığını yapmış olduğunu yapması lazımdı. En koalyından kanca yav, Luffy ayağıyla basıp kırdı kancayı. :(
Sonra aynı kanca ile adam MF de ''En iyi kılıç'' denilen kılıcı blokluyor. :hhh:
Demek ki Luffy kılıca 2 yumruk ataymış Mihawk'ın en iyi kılıcı gidecekmiş. :S

Tamam işte, Oda tarafından Luffy'ye zorlama yapılıyor hep. Yoksa ilk karşılaştıklarındaki Luffy ile üçüncü karşılaştıkları Luffy arasında uçurum fark yok. Oda'nın ''dışmın çık gıçlı, Lıffy bını nısıl yınıcık'' uzatmasından başka bir şey değil.
Buna cidden kendini inandırdıysan bir şey demiyorum daha. :D
 
Buna cidden kendini inandırdıysan bir şey demiyorum daha. :D
Olanı söylüyorum ben sana. Luffy'nin tek sorunu Croco'ya nasıl ulaşacağını bilememesiydi. Kan olayını üçüncü seferde değil de ilk seferde bulmuş olsaydı bu dövüş o kadar uzamayacaktı. Ama Oda'nın uzatmasıyla 3 raunda dönüştü. Misal dövüşlerden önce Robin'den falan çok güzel rakip hakkında bilgi alabilirdi Luffy. Ama Oda sağolsun Croco hakkında kimsenin hiç bilgisi yokmuş gibi çocuğu Croco'nun önüne koydu. Bu da senaryonun ne kadar boktan yazıldığını göstergesi sadece. Croco senaryo icabı yenilmedi, yenilmesi senaryo icabı üçüncü rauntta oldu sadece.;)
 
Her şey ince detaylar üzerine kuruluydu ve gerçekleşti tüm olan bu. Kendinize meşgale arıyorsunuz :S
Mesele hak etti etmedi değil hepsinde de zorlandı ha çoğunu hak etmedi ama o başka konu tartışması plotarmor çok fazla Luffy de bu kadarını bir Luffy de gördüm bir de Polat Alemdarda gördüm
Aga Croco'nun yüzüne tükürsen adamı yeniyorsun zaten. En fazla ona oy gitmiş inanamıyorum gerçekten.
Tükürseydi o zaman ne diye onun tükürüğünü 2 defa kurutulmasını bekledi :D
 
Cidden aynı şeyi mi okuyoruz yav? :D

Bu adam MF de yıkılmadı kimlern karşısında. Alabasta da ki Luffy'e yenilmesi kadar saçma bir şey yok seride.
Hani Luffy'nin yumruklarının işlemesi saçmalığından bahsetmiyorum bile. Mangaka adamın seviyesini ID de zaten belli etti 6. kata koyarak.
5. kat mahkumu Ivankov var hatta Crocodile'ı yenen Luffy bile 5. kata hapsedildi orada.

Tüm bunları geçelim MF de ki Jozu'nun saldırısı. Adam bu saldırıda yıkılmıyor ama Luffy'nin yumruğunda yıkılıyor gel de gülme. :D
Hani Jozu mu daha güçlü saldırılara sahip yoksa Luffy mi sorusunu sormuyoum bile. Fakat baktığımda Luffy'nin düz yumruğu Elmas ve hakili Jozu'dan daha çok hasar veriyor...

Hani Jozu Croc'a vurduğunun daha zayıfını Kuzan'a vuruyor onu bile şu hale getiriyor. Böyle bir durumda bile hala bunu yazıyorsun ya... :D
Jozu tek atmamak için yanından geçerken omuz atmış olm ne var bunda :S Croco'ya sağlam bir tane yapıştırmaya hazırlanıp onu Çöllere uçuracakken Doffy kardeşi kurtarıyor onu :S Cidden aynı seriyi mi okuyoruz?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık