Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastik abi bu bir düşünün bu Lastikten ne gibi ataklar, defanslar ve şekiller oluşturabilirsin... Luffy kendini Dev bile yapabilir ve bunu yaparsa da abest kaçmaz benim için çünkü lastik.
Bende böyle birşey bekliyorum.Yani Luffy'nin saldırılarında dev gibi birşeye dönüşmesini ancak bunun Luffy'e katkıdan çok zararının olacağını düiünüyorum.Şöyle:

Luffy'nin dev gibi bir forma dönüşmesi serideki güçlü karakterler açısından Luffy'i daha açık bir hedef haline getirir.

Peki Luffy'nin dev olması nasıl bir avantaj sağlar?

Bu sadece Luffy'nin yapacağı saldırıların etki alanını genişletmekten öteye gitmeyecektir.

Sonuç olarak Luffy'nin rakiplerine zarar verebilmesini sağlayacak şey: Silahlanma Hakisidir.

Time Skipten önce E.Oda'nın Luffy'e vereceği en önemli power-up Kralın Hakisi idi.Ancak Oda bu kararından vazgeçip Kralın Hakisini sıradanlaştırmayı seçerek neredeyse tüm güçlü karakterleri bu hakiyle donattı.

Ben yinede Luffy'nin yonkoularla savaşında Kralın Hakisiyle ilgili farklı özelliklerin çıkabileceğini ve Luffy'nin bu savaşta en büyük kozu olacağını düşünüyorum.
 
Marco'nun görinen tüm yonkou komutanlarının üstünde olduğu tescillendi diye bilir miyiz?

Bu arada benim oğlan ayağa kalkmış, bakalım kimleri zurnaylayacak ilerleyen bölümlerde.
 
@Cavitq11 Luffy kong gunu ile Katakuri'den kan almış birisi. Kata'dan alıyorsa King ya da Queen'den de alır. İkincisi bu saldırı defalarca yapıyor. Üçüncüsü saldırıya janjanlı ekliyor yani sadece deriye değil içine de hasar verebiliyor. Bu saldırı King ile Queen'e denk gelseydi çoook hasar bırakacağı kesin. Üstelik bu saldırılardan öncede Luffy çok defa saldırdı üstelik o saldırılar Kaido'ya işlemese de King ve Queen' baya yıpratacak saldırılar. Kaido'nun yüzünü yakan Red Roc King'e adını bile unutturur. Hatta King Queen'e olan nefretini bile unutur gider sarılır "Sevgili dostum Queen." der. xd Mübalağa ile karışık gerçek.

@Enma önce şunu anlayalım Luffy'nin hakisi 10 dakikada bitmiyor.

@RedTeroR Marco Garp vurduktan sonra da yenilemeye devam edebildi. Ama savaştan sonra kafası sargılıydı. Yenileyebiliyor olması demek Luffy vurmasından sonra saniyeler içinde yenileyeceği anlamına gelmiyor. Öyle olsa yetiş rakun demez. Yenileme gücü bitene kadar sanki hiç hasar almamış gibi yenilediği anlamına gelmiyor bu.
kataya toplasan kaç kere vurdu ki? 100 kata vurdu 5 Luffy vurdu saçma sapan bir vs en çok küfürü orda yediğine eminim yazarın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık