Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu pil olayına takılıyorsunuz da Kaido karşısında 10 dakika da biten G4 Kata karşısında 2 hatta Snake-Man ile birlikte 3 saatte bitti yerine göre bitiyor Marco'yada bir 5 saat gider :D O 5 saatte güzel dövüşürler kim yenerse artık. ODA'nın seri başında Cabaji ve Mohji'yi 12 saat aralıksız dövüştürmesi var mesela.
Seride dövüşleri çizmeye tenezzül etmediğinden dolayı ortalama bir süre sallıyor adam.Burdan yapılacak güç çıkarımını zaten verdiğin örnekle bitirmişsin bile.Buggy'nin sağ ve sol kolu 12 saat dövüştü,Doffy 1 saatlik dövüşte pert oldu.Ne anlamak lazım yani bundan.Darbelerin etkisi önemli.Dövüş stili önemli bir ton faktör var.Fiziksel dövüşen adamlarla,logia ve karışık dövüşen adamların dövüş zamanları bile bir olmaz zaten onu geç.
 
Şimdi akıllarda tek soru var. Marco bu kadar sağlam ve dayanıklılık üzerine bir meyveye sahip ancak hasar açısından sınıfta kalıyor.

Eğer içten patlamalı haki yani ryou öğrenirse ne olur?
:)
 
@Cavitq11 Luffy kong gunu ile Katakuri'den kan almış birisi. Kata'dan alıyorsa King ya da Queen'den de alır. İkincisi bu saldırı defalarca yapıyor. Üçüncüsü saldırıya janjanlı ekliyor yani sadece deriye değil içine de hasar verebiliyor. Bu saldırı King ile Queen'e denk gelseydi çoook hasar bırakacağı kesin. Üstelik bu saldırılardan öncede Luffy çok defa saldırdı üstelik o saldırılar Kaido'ya işlemese de King ve Queen' baya yıpratacak saldırılar. Kaido'nun yüzünü yakan Red Roc King'e adını bile unutturur. Hatta King Queen'e olan nefretini bile unutur gider sarılır "Sevgili dostum Queen." der. xd Mübalağa ile karışık gerçek.

@Enma önce şunu anlayalım Luffy'nin hakisi 10 dakikada bitmiyor.

@RedTeroR Marco Garp vurduktan sonra da yenilemeye devam edebildi. Ama savaştan sonra kafası sargılıydı. Yenileyebiliyor olması demek Luffy vurmasından sonra saniyeler içinde yenileyeceği anlamına gelmiyor. Öyle olsa yetiş rakun demez. Yenileme gücü bitene kadar sanki hiç hasar almamış gibi yenilediği anlamına gelmiyor bu.
 
Luffy 2Y sonra şişip hava bırakınca küçülme işini çözdü bi 2Y daha geçse sınırsız G4 açar herhalde :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık