Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırısını atlatması değil.Luffy'yi gömmek için Kaido'nun saldırısını örnek veren sensin.Luffy'nin en yavaş formuna blitz atamadı diyorum o söylediğin Kaido.Hibritde atar o da anca base haline.Luffy'nin vurduğu darbelerin etkisinden dolayı anca vurabilen bir Kid,Law falan varken mangada.Aksini söylemek zor zaten.Aynı adam Kid'in avel sağ kolunu da kurtardı.Dövüşün ortasındayken.
Zoro ve Luffy akrşılaştırması niye ki Luffy her açıdan daha işlevli seride. Yıllar sonra iki kılıç savurduğu içinn Zoroyu üstün görenler sadece fandır. Ciddiye almayın.
 
Zoro 3 ya da 4 defa Kaido ve Big Mom'un dikkati Luffy üzerindeyken onlara saldıryor. Ama foruma gelince sanki adamların bütün dikkati onun üzerindeymiş de öyle saldırı yapmış gibi yorumları görmek göz yaşartıyor be.:D
 
O guts sonrası öncesi ve sonrası yapmak gerekiyor herhalde.

Ben Luffy denk gelmesinden bahsetmiyorum. Diyorum ki Yonkoular oyun oynuyor. Her şeyleri ile saldırmıyorlar bizimkiler gibi. Adamların umrunda değil Luffy'nin her şeyini ortaya koyduğu saldırıdan sonra adam hala eğleniyor. Fırsat yaratan kurtarıcımız Luffy nerede? Birilerinin kucağında geri sayıyor.
Eee işte şuan kaçırıyorlar adamı tek işe yarayan adam diğerleri saldırsa ne olacak? Luffy yokken tutabiliyorlar mı bu adamları da ahahahaha :D Killer diyorki bu adamın yaptığı saldırılar sayesinde şansımız arttı bir şansımız var diyor pleaseeee
 
Dostum adamı ts sonrası bi şimdi gördün adam gibi savaşırken sadhgfsdadsa Eline enma aldı diye de lütfüyü geçemez.
Bak kardeşim Zoro yeni dünyada hiç birşey yapmadı hiç geliştirmedi kendini .Şimdi şak diye Yonkoularin karşısında show yapıyor.
Luffy G4, Gözlem hakisi ,ryou power uplarını aldı dövüşlerinde.Daha yeni eline bir kılıç verdiler. Enma odenin kılıcı ise Shusii Ryumanın kılıcı idi. Zoroyu saklamış adam Luffy Katakuri dövüşündeki gelişimi ile Zoroyu yeni geride bırakmış.şu an Luffy güçlü ama Ts sonrası balık adam ve dressrosada Zoro daha güçlüymüş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık