Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum :). Wb hasta hali ile Akainuyu o hale sokmuş iken Garpın ondan daha azını yapacağını sanmam. Roger ,wb ,garp serinin zirvesidir.
Dostum adam zaten zamanında zirvesi ona bir şey demiyorum ama 78 yaşına gelmiş bir Garp prime zamanında olan Akainu'yu asla alamaz. Bu adamın Magma meyvesi adam affetmez.
 
Yanlı yorum mu? Benimki mi yanlı yorum? Cidden mangayı takip etmiyor musun?

Enma'nın kimin içine oturduğu belli değil mi? Zoro her adım attığında Enma, Enma diye ortalıkta gezinen sen değil misin? Başkasının gücü ile işe kalkışınca içine sinmeyen biz miyiz? Allah, Allah Luffy yerleri süpürürken onu oradan oraya taşıyanlar varken gerçekten başkasının gücü ile işe kalkışan biz mi oluyoruz?

Enma için özürde dileyen sen değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Luffy fanları ile uğraşmayı bırakmak lazım.

Bak olayları anlatayım xD

Bigmom saldırdı Luffy'e, Zoro geldi kesti ateşi.
Tekrar Bigmom saldırdı Luffy'e yine Zoro geldi ateşi kesti.
Bigmom yerde halsız Luffy'nin işini bitirecekken Zoro geldi aldı kucağına götürdü.
Kaido sonra çıkıp aldı ağzına öğütecekti Zoro gene geldi Kaido'nun saldırısına karşı saldırı atıp ağzından çıkardı kurtardı.

Bunları görüyorlar ve bunları görmelerine rağmen, yukarıda kucakta gezen adam eğer olmazsa yukarıda herkes ölür diyorlar XD Arkadaş yukarıda herkes ölür de ilk ölecek olan belli oldu yani :hhh:

O yüzden artık Luffy fanlarını ciddiye almamaya karar verdim, ciddiye alınacak bir şey söylemiyorlar.
 
Hard Marco fanıyım ama Akainu'nun hakkını yiyemeyiz. Adam çok güzel bir şekilde Marco ile Vistayı geri püskürtüp yoluna devam etti ki ayrıca adam haki kullanmaya bile tenezüül etmedi :D
Akainu zaten güçlü karakter bende biliyorum ama bence Garp kadar değil en azından MF arcında Garp kadar değildi bak bu Marco ile Akainu'nun en son sahnesi tek başına tutuyor Aka'yı buradan sonra zaten bir defa karşılaşıyorlar dahası yok yani öyle yanından falan geçip gitmedi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık