Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Popüler karakterlerin ara ara o dönemin popülerlik oylamalarında yüksekte çıkması normal bence. Bir sonraki oylamada düşecektir işte. Yok One Piece'in kara lekesi, yok 1000 bölümlük seriye ihanet demek falan çok abartılı tepkiler bence.

Kedi tekmeleyen, güzel diye her boku yapabileceğini sanan şirret hancock da zaman atlamasından sonra içi tamamen boşaltılan kezban Nami de Smoker'ın bile sevmediği Robin de göğüsleri sayesinde üst sıralardalar sanki onlar çok matah karakterler de tek sorun Yamato'nun üstte olması. :s
Yamato'yu sevmek de suç oldu. Halbuki daha 2 anket önce ikinci olmuş bir law ımız da var ama ondan bahseden yok. :S
 

Üye silindi 5781

@Kenny McCormick
Her oylamada zaten güncel karakterler öne çıkar. Ocak ayına kadar da Yamato 11.'ydi. Burada bir kişi bile rahatsız olmadı ben dahil. Carrot da 13.'ydü sanırım. Sonra ikisi çatışmaya girdi ve biri 2. diğeri 7. oldu.
Bize bir hak verilmiş ilk defa oy kullanabiliyoruz ve şu yaşanan saçmalıktan rahatsız olmak gayet çok doğal bence. Çünkü şu an benim oyumum herhangi bir değeri bile yok yaşanan kampanyadan ötürü. Bu Yamato olduğu için değil x kişisi bile olsa aynı tepkiyi verirdim. Hatta siz bile verirdiniz bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık