Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ödüller Gücü Yansıtır mı?

  • Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ödüller Gücü Yansıtır mı?

  • Yansıtır

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Yansıtmaz

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0

Roronoa Zoro

Şimdi 2y önce Luffy Caribou'yu bug bulmadan nasıl yener mesela? Daha hakisi yok. Demek o zamanlar 200'lük adamdan güçsüz olacaktı. Luffy'nin ödülü gücünün önündeyde abi işte yaptığı olayları falan boşver.
Caribou nun üstündeki kulvarda 1 logia kullanıcısı yendi zaten
 

hunter07

Caribou önce içine tıkışdırıldığı fıçıdan tek başına bi kurtulmayı öğrensinde sonra Marineford öncesi Luffye meydan okusun.Denizkızlarının yardımıyla çıktı adam ya. Bence boş ve fos karakter... Herhangi bir kıyaslamada mantıksız olur o adam için...
 
Şimdi 2y önce Luffy Caribou'yu bug bulmadan nasıl yener mesela? Daha hakisi yok. Demek o zamanlar 200'lük adamdan güçsüz olacaktı. Luffy'nin ödülü gücünün önündeydi abi işte yaptığı olayları falan boşver.
Dostum ödül gücü yansıtmıyor zaten direk DB mi bu rakamlarla konuşuyorsun allasen. Ona bakarsan Caribou 2y önce Luffy Kid Law'ı aynı anda yener hakileri yok nasıl olsa hepsinin ödül balonmu diyeceğiz güçsüz mü diyeceğiz hayır bütün nova kaptanlarını indirmek bir amiralin 3dksını ya alır ya almaz ama o ödüller veriliyor yine de.
 
Dostum ödül gücü yansıtmıyor zaten direk DB mi bu rakamlarla konuşuyorsun allasen. Ona bakarsan Caribou 2y önce Luffy Kid Law'ı aynı anda yener hakileri yok nasıl olsa hepsinin ödül balonmu diyeceğiz güçsüz mü diyeceğiz hayır bütün nova kaptanlarını indirmek bir amiralin 3dksını ya alır ya almaz ama o ödüller veriliyor yine de.
Bazı karakterlerde yansıtmıyor işte, bazılarında yansıtıyor. Sen kendin diyorsun Luffy'nin yaptığını hangi nova yapacak diye. Kid yapmadam alır o ödülü çünkü en güçlü novaydı. Sivil katletmeyle olmaz o kadar.
 
Kidler niye Luffylerden aşağı kalsın ki? Kolu vermiş ama direkt yonkou gemilerinden birkaçına dalmış adam. İttifak yapıyo Yonkou indirmek için. bunları yapan adam 2 sene öncesinde de rahat durmamıştır
 
Anket çok kısıtlı olmuş. Ya evet ya hayır şeklinde. Ama en doğru yorum bireysel Gücün ödülleri oluşturan önemli unsurlardan biri olduğu ama tabikide tam olarak gücü yansıtmadığı şeklinde.
 

hunter07

Bence 2 yıllık aradan sonra ödül dengesini oturtamamış Oda. İlk başlarda çok önem veriyordu ödüle.Son zamanlarda laf olsun diye yazıyor sanki.Aradan sonra bazılarına çok bazılarına da az vermiş gibi... Örnek Caribou... (2oo milyonluk hiçbirşeyi yok mesela.Dudak hizmeti gibi salak bir karakter bile 88 milyon, bu ne ya... Luffy 100 alacam diye afedersiniz kıçını yırtmıştı...)
 
yüzde 55 güc , yüzde 35 reklam, yüzde 10 diger :ehe:

mesela, en basitinden luffy ;

ödülü belli... 30 milyon verdiler, çünkü sırayla alvida,buggy,krieg ve arlongu yendi. düşünün arlongun ödülü 20 milyon. siz ne vermesini bekliyordunuz mangakanın ? adamı tanıyan, baglantılarını bilen kimse yok. 20 milyonlugu yendi, 30 olsun dediler.

gitti crocodileı yendi. croconun ödülü 81 milyon. ama donmus... e.oda yaptıkları bilinse, 162 milyon olurdu diyor. arabastadan sonra luffye kac veriyor: 100 milyon. yani luffy, croconun donmus ödülünü asıyor. olabilecegi ödülü degil. cünkü zaten bir daha dövüsse, kazanacagıda garanti mi ? tartısılır.

ondan sonra, uzun süre bekledi bizimkiler. gitti lucciyi yendi 300 milyon dediler. e.oda bence 100 milyon g2 için, 100 milyonda g3 için verdi.

son ödülüde güclenmesi ve houshokusunu göstermesi dısında, birazda babasının ve dedesinin ismiyle oldu.

her halükarda görünen o ki, güc en az yüzde 55 etki ediyor. boklu caribou bile bayagı bir ödüle sahip, gücsüzmü ? gücsüz görünüyor. ama degil işte... haki bilmeyen adamların oranını hesaplarsak ödülünü hakediyor. benim düşüncem bu yönde.

son olarak doffynin donmus ödülü belli, ama rahatlıkla 600 edicek adam... luffyde savastan sonra en az 500 olucak... neden ? lawla ittifak oldugu içinmi ? hayır... anaa, bu cocuk doffyi yencek gücte diyecekler, ödülünü artıralımki daha güclü adamlar peşine düşsün olay bundan ibaret, süs için ödül alan yok varsada istisnalar kaideyi bozmaz ;)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık