Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbafta Shanksler ile davy back fight dönecek gibi duruyor. Orada Shanks benim işim bitti artık bana gerek kalmadı agalar diyebilir.
Sanmam Luffy tam kıvama gelmeden Shanks'ın karşısına çıkmaz. Elbaf'ın da vardır bir derdi kısa ama p-up odaklı bir arc olmasını bekliyorum. Devler boru değil sonuçta OP evreni içinde dahi önemli güçler.
 
Sanmam Luffy tam kıvama gelmeden Shanks'ın karşısına çıkmaz. Elbaf'ın da vardır bir derdi kısa ama p-up odaklı bir arc olmasını bekliyorum. Devler boru değil sonuçta OP evreni içinde dahi önemli güçler.
Şöyle birşey efsane olabilirdi devlerin kralı Loki ile luffy dövüşür lokinin giydiği kıyafetten kullandığı kılıca kadar full şeytan meyvelidir :)
 
bence sanji vs queen garanti. eğer önce jack ile karşılaşırsa, önce jack, sonra queen olur. atıyorum queen'e franky ile birlikte dalarlar. ama bana kalırsa hiç jackin asıl rakibi olmayacak.
 
kenarda biyerde hawkins duruyor hala oda midale edebilir jacke sonuçta sürekli kartlarına bakıp ona göre hareket eden birisi ve savaşın yönü sayı farkına ragmen kınların tafafına dogru dönüyor, o yüzden jack e karşı savunabilir kınları
Hawkins bizim tarafa geçecekse çatıya gelir bence ki o da arcın sonlarına doğru olur.
 
Jack vs Sanji gayet ok bence. Sanjide yaralı hayvan gibi. Sanji direk 2 numarayı yenmesindense 3ü yenmesi daha mantıklı. Çünkü bu arc sonu Luffy yonko olamaz diye düşünüyorum. Yani Kaidou seviyesi olamaz gibi.

Kesinleşen vsler:
Nami ve Usoop vs Ulti ve Pageone
Robin vs brook vs Maria (belki apooda gelir yanına)
Franky vs Sasaki
Who vs Jimbei
Jack vs Sanji
Luffy, Kid, Killer, law, zoro vs mom ve kaidou

Yüksek ihtimal olacaklar
King vs Marco
Chopper vs Numers lideri veya hepsi

Tahminlerim
Perospero vs Yamato
Drake ve belki hawkins vs Queen

Wildcardlar
Smothie
9kın
Cp0
Orochi
Aynen. Şamar oğlanı vs. şamar oğlanı (bu Sanji)
 
Bu arctan sonra kimse luffylere yonkou tayfası değil diyemeyecek luffy ne zaman diğer yonkouyu indirirse dünyadaki en güçlü adam olarak bilinmeye başlayacak ve öne piece bitecektir.
Op evreni içinde yonko olarak anılırlar da ben bu lafın altını doldurabilecekleri zamanı yazdım. 5. yonko dedikleri Luffy bir yonkodan tek yedi. Yanında 4 adamla giriyor şimdi bakalım nasıl yenecek. Önce bir amiral kıvamına gelsin sonra çıkar yonko seviyesine buraları sindirmek o kadar kolay değil. Acelesi de yok zaten. Elbaf sonu yonko BB tayfası sonrası KK oldu mu hadi hayırlı işler.
 

Üye silindi 5781

Sanji , Queen ile dövüşür.
Queen Sanji'ye ısrarla Judge'ın oğlu , Vinsmoke der.
Sanji dövüş sırasında çok sinirlenir ve der ki
''Dediklerine dikkat et , ben sinirlenince alevlenen bir insanım...''
Sanji zorlu bir karşılaşmanın sonunda Queen'i indirir ve ardından yerde yatan Queen'e sadece 1 cümle sarfeder..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık